Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
matija84m:
Prekratka je bolcna nemoj to stavljat. Ona bi se sama pomakla u jednu stranu i bolje ne.
Nece ni drevo bit nista extra sa serijskim spuhom.
mic:
--- Citat: ---Prekratka je bolcna nemoj to stavljat. Ona bi se sama pomakla u jednu stranu i bolje ne.
--- Kraj citata ---
Da, imaš pravo. Nisam razmišljao o tome.
--- Citat: ---Nece ni drevo bit nista extra sa serijskim spuhom.
--- Kraj citata ---
Ma znam da neće ništa posebno biti sa serijala auspuhom ali planiram si uzeti auspuh u budućnosti. Na athenu ništa ispod yasuni R ne bi bilo baš nešto dobro, a na tim okretajima će radilica brzo otkaz dati haha.
Samo nikako da pronađem B klip za athenu, morat ću potražiti ima li za kupiti samo bolcnu 37mm dužine iako bi najviše volio cijeli klip promjeniti jer ovaj ipak nije nov. Zato sam gledao uzeti cijeli novi kit, nešto poput dr evo, stage 6, možda i athenu opet jer vidim da je skroz ok cijena.
matija84m:
Neznam kakav je taj atena kit. Ali ako sport pro mk2 radi sa leovince, onda bi i taj tvoj kit mogal dobro radit sa slabijom rezonkom na manjem okretaju.
I s obzirom da je rijec o AC masini nebi ti preporucio stavljat jaki auspuh i vrtit masinu preko 10000 zbog hlađenja.
mic:
Vjerujem da bi se mogao uštelati i sa slabijom rezonkom, ide i sa bačvicom ok s obzirom da je cijela stock.
Ostavio bi ja Athenu da mogu klip naći ali izgleda da nisam te sreće ili ne znam tražiti.
Nisam ju ni mislio vrtiti preko 10, ovaj skuterić je za svaki dan i za bacit trip iz gušta, ponekad se i stari posluži s njim...
Imam derbia kad mi se vrti nešto preko 10 :laughing7:
challenbeen:
frend je imao neosa sa dr.evo i gianerelli extra v2, polini variomatom i plavom centralnom, navodno kod drugog vlasnika još traje setup (preko 20.000 km) :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju