Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (17/90) > >>

mic:
Danas je pao još jedan solo tripić, yamahica lagano vrti 80km/h i imam osjećaj da bi mogla tako dan i noć.
Prebacio sam se na Motulovu polusint ulje jer sam primijetio puno čađe na klipu zbog 100% sintetike, ipak ne vrti ni blizu 10k okretaja paa nema potrebe za 100% sint.

matija84m:
Fora je skuter :icon_thumright:
Kako si otvorio temu o zumi i spomenuo da je dosta rijedak skuter ja sam cak dva primjerka vidio :headbang:
Uocljiv i prepoznatljiv po prednjim svjetlima. Uglavnom ima ih ponesto za vidit na cestama. Jednog sam sreo bas u stanici za tehnicki. Ocuvan primjerak je bio.

challenbeen:
Kad riješim skuter do kraja kroz cca 20 dana, pozvaću te na điranje okolicom Zadra :D

mic:
Do sada ja nisam vidio ni jednu Zumu na cesti, pogotovo žutu ali drago mi je čuti da ih ima još. Ne znam ni jesu li ikada bile u prodaji u Europi  :dontknow:. Vidim da se većinom ameri i kanađani igraju sa zumama. Malo odstupa od europskih yamahinih modela jer masina nije Minarelli nego neka yamahina verzija na bazi minarellia pod nazivom 4WX.

--- Citat: ---Kad riješim skuter do kraja kroz cca 20 dana, pozvaću te na điranje okolicom Zadra :D
--- Kraj citata ---
Može može nema problema samo ćeš morati pripitomiti skipera malo što se tiče putne brzine haha

challenbeen:

--- Citat: mic - 06 Kolovoz, 2020, 01:20:29 ---Do sada ja nisam vidio ni jednu Zumu na cesti, pogotovo žutu ali drago mi je čuti da ih ima još. Ne znam ni jesu li ikada bile u prodaji u Europi  :dontknow:. Vidim da se većinom ameri i kanađani igraju sa zumama. Malo odstupa od europskih yamahinih modela jer masina nije Minarelli nego neka yamahina verzija na bazi minarellia pod nazivom 4WX.

--- Citat: ---Kad riješim skuter do kraja kroz cca 20 dana, pozvaću te na điranje okolicom Zadra :D
--- Kraj citata ---
Može može nema problema samo ćeš morati pripitomiti skipera malo što se tiče putne brzine haha

--- Kraj citata ---

taman će mi tako nešto dobro doć da mi ne troši 5+ litara hahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju