Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
Corector:
Ta bronca ti se radi kao smjesa odredjenih materijala, samo proizvodjaci znaju sta je tko zamjesao i u kojim omjerima. Treba se drzat provjerenih stvari koje duraju i tunirat, odnosno pripasavat :D
Sto se tice bolcne, pripazi na duljinu, iako je klip isti, znaju malo varirat.
SCANIA R500:
Joj da nam je recept al bi kuhali doma u loncu :laughing7: :laughing7:
mic:
Poslužiti će valjda drevo bolcna, nadam se da će me pratiti sreća sa drevom kao i vas haha
Posralo me dva puta, neće valjda i treći put :laughing9:
Bolcna od dreva je malo šira ali osigurači stanu taman na knap. Ne bi trebao biti problem to što bolcna dodiruje osigurač?
mic:
Zuma je složena, pazio sam dosta što radim pa slika baš i nema.
Stavio sam novi igličasti i bolcnu od dreva. Cilindar sam podložio od ispod nešto sitno kako bi otvaralo prelivne do kraja i cilindar sam od gore skinuo da bi squish bio 0,9mm. Htio sam squish 0,8mm ali ruke su me ubijale od brušenja :laughing9: Glava je stavljena bez brtve, zategnuto je sve na 11nm i koliko vidim za sada sve dihta. Klip i glavu sam malo ispolirao dok sam čekao igličasti da stigne. Zuma je upaljena, radi mirno znači zraka ne vuče hehe. Nadam se da je to to što se radova tiče za ovu sezonu ;D
matija84m:
Opa, zuma grize :icon_thumright:
A valjda je dosta pehova i vreme da podura sada :notworthy:
Negdje mi je promaklo. Kako si uopce skuzil da bolcna nevalja? Bilo nekih zvukova ili si slucajno otvoril termogrupu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju