Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
zvonkec92:
Je piksa im je isto jako losa, ispustala je ulje iz sebe pa sam slozio od piaggio serijskog variomata i od onda nema problema.
matija84m:
Ma te pikse kaj podmazuju tako i ispustaju to ulje su veliki drek. Barem se tako pokazalo u praksi.
Kao podmazuje se a zapravo jos vise steka zbog toga.
aragonY:
Širi igličasti je odavno popularan način upgrejda, slobodno idi na tu opciju :icon_thumright:
Meni je ovo sa slike iskljucivo povezano sa (ne)kvalitetom bolcne al vrijeme ce pokazati.
mic:
Znači u Piaggio piksnama je spas haha...Imat ću to na umu za u buduće :icon_thumright:
Zna li se od čega je točno odrađena piksna na variomatima? Koji materijal / legura?
Širi igličasti mi je bio plan ali nije ga bilo u skuter dijelovima tako da sam uzeo samo stock dimenziju u nadi da će ovaj put bit sve kako treba. Ako se pojede sad i ova drevo bolcna onda znam da je očito problem neki drugi.
Provjeriti ću prije sastavljanja još ispravnost uljne pumpe i to bi trebalo biti to. Nadam se da će mi ovo sada potrajati :)
matija84m:
Da piaggio pikse od serijskog variomata. Cim starije to bolje.
Materijal se nezna 100% ali navodno u toj bronci ima grafita koji obavlja suho podmazivanje.
Upitno je di kupit takvu broncu. Zato najbolje uzet serijski vario koji je jeftin i preslozit. To bi trebala bit dobitna kombinacija za dugi niz kilometara.
A bolcnu probaj od dreva mozda posluzi. Zapravo trebala bi durat ako nije opet kakva greska.
Na kineskom kitu sa kineskom bolcnom sam vozil oko 5tkm i jos je ko nova. Moze se koristit za dalje. Tako da je to kako te posere cini se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju