Tehnički kutak > Injection

Doslo je vrijeme teskih i zestokih krseva

<< < (2/4) > >>

Corector:
DiFtung je bio gore, to je sve zateceno stanje. Izlaznu pipicu iz rezervara goriva, netko je okrenuo u totalno suprotnom i nelogicnom smjeru, crijeva goriva su iskljucivo povrtna, napuhala se od benge...
Znaci takvi degeni drkaju po purejetu, da niti karbos ne moze raditi s tim dijelovima dugo.

ZX je jebeno glasan, al bitno da je novi PUNI diftung gore.

PchelaUbica:
Hahaha stvarno tuce u blokadu kako kaze bata aragonce
Osjeti se snaga kineskih ponija :D

matija84m:
bem ti kako lose ustelano kinesce :help:                                                                                                           

Corector:
uprqvo sam obrisao vrlo zestok i prost tekst, jer treba biti fin, isto kao kada uvaljijes kineska g#vn#.

1. Novi kineski zamjenski cilindar koji nikada nije upalio, zazor gornjenkarike 0.35, a i nema kompresiji.

2. Prisutna je fina spena u karteru

3. Kineska radilica za purejeta, ostra neobradjena, govnjova, i ima zamaknut kut paljenja

4.  Ne zelim dalje trositi rijeci, osim da sam se najeo govana ko nikada i naucio lekciju za vijeke vijekovq, MARS S KINESKIM ZAMJENSKIM DIJELOVIMA U 3 PICKE MATERINE!!!!!!!

Corector:

Gotovo, over, nikad se vise necu petljati s kineskim govnima!

Imas kineski zamjenski dio, a pitas me (JEBES) za savjet?
Ma mrs j**** ti **** od mene, nabijem na k**ra* i tebe i tvoju inteligenciju gdje mislis zajebati kineza, i izjebati mene s milijardu pitanja zasto kinesko g#vn% nece raditi kako treba i zasto stalno jebe. Idi pa pitaj onoga tko ti je to toplo preporucio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju