Tehnički kutak > Injection

Doslo je vrijeme teskih i zestokih krseva

<< < (3/4) > >>

lukazikaovic:
ima san nedavno slucaj sa kineskin cilindron na karbosu. pa skinute sve blokade malossi wild leon auspuh i ne more progutat diznu 64. kompletna masina pregledana sve zivo uredu al i dalje cin das gas ugasi se.
Na kraju je ispalo da g#vn% kinesko trazi na maknuti limic sa karba diznu oko 50. isto je ima oznaku 49.99cm
ne znan jel se sicas onog nrg-a iz teme. sa diznon 64 je nakupija lokvu goriva u radilici
kinezi su zajebani trolleri samo ne znan kojeg smisla ima troll kad nemas skrivenu kameru.

Corector:
Vidis povrsine u cilindru i sve ti je jasno, osim toga dobivas i manje snage, i traje nerijetko toliko da nikada niti ne upali.

Evo kako je prekrasno radio nakon okolisanja, a okolisanje podrazumjeva provjeru i dijagnostiku svega osim kineske termo grupe u ovom slucaju, jer pitas se, pa nisu toliko mutavi da ne znaju skarabudziti jebeni cilindar.

Puc puc, tuf tuf

Corector:
Evo ga, rijesena stvar. Izbacio sam NOV NOVCAT kineski zamjenski klip i cilindar i nabio do g#vn% na k**ra*.

Ugradio sam polovan i ispravan originalni klip i cilindar od piaggia. Masina je odjednom proradila najnormalnije i reze ko motorka.

j#bo te kinez.

Evo usooredba kako je radio s kineskim govnetom koje nadjete na njuskalu cim upisete klip cilindar.

Bio je i neki kineski iglicasti lezaj, bas se vidi da je smece od materijala, to je sve zavrsilo u djubru, i sada masina lijepo radi.

Na polovan cilindar koji nije pregrijan niti je ostao bez ulja, slobodno moze ici garancija dok na kinesko g#vn% ne moze ici niti jedan jebeni dan.

I ovaj slucaj je bio naplacen kao da su se ugradili originalni dijelovi.
Moram saznati di je ovo odradjeno, pa bih mu dofurao tako skuter,  naravno sve bih snimio, a onda extremna ispostovacina. Zelja mi je dici tog runnera u zrak i baciti ga na "majstorcinu" i poklopiti ga jednim potezom.

JogFromYamaha:
meni osobno najdrazi zamjenski cilindri su za diteka odnosno ne potoji zamjenski cilindar koji valja
sve do sada videno je bilo u stanju da je ciindar jos donekle kopija sa smjesnom portmapom dok je klip i karike produkt maste i smjesne metalurgije.
Vecina cilindra ni ne pali kako treba dok su novi, dok rjetki su dozivjeli prvih 100km voznje, greske izgledaju interesantno, odnosno karika nema ili su ko od cigaretpapira, mekane savitljive ko da su od repe, a na klipu dosjedi istokareni da bi dvije karike u jedan utor stavio.
Jbg orginal kolko got kosta je najjeftiniji

Corector:

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2019, 18:52:34 ---meni osobno najdrazi zamjenski cilindri su za diteka odnosno ne potoji zamjenski cilindar koji valja
sve do sada videno je bilo u stanju da je ciindar jos donekle kopija sa smjesnom portmapom dok je klip i karike produkt maste i smjesne metalurgije.
Vecina cilindra ni ne pali kako treba dok su novi, dok rjetki su dozivjeli prvih 100km voznje, greske izgledaju interesantno, odnosno karika nema ili su ko od cigaretpapira, mekane savitljive ko da su od repe, a na klipu dosjedi istokareni da bi dvije karike u jedan utor stavio.
Jbg orginal kolko got kosta je najjeftiniji

--- Kraj citata ---

Upravo tako, zato su ditechi iskorjenjeni jbg. Ja sam klip kupovao iz treceg pokusaja i opet je bio van tolerancije s karikama. Samo budalu od sebe mozes napraviti sa zamjenskim.dijelovima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju