Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power dt

<< < (10/12) > >>

dacerovs:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Kolovoz, 2019, 21:35:09 ---Mi smo prikaze bom bim ne traži dokaze,mi smo prikaze, bom bom,ne traži dokaze,bom bom nemoj tražit nas,bom bom Bata Dax vrišti nasav glas

--- Kraj citata ---
Molim te Bata Tomi da zadrzis bar jednu dozu ozbiljnosti.
Hvala na razumjevanju!
Mod team.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PchelaUbica:
Koja komedija stari moj

mrmadrma:

--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 19:55:08 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 19:52:27 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 19:32:44 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:24:23 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:19:44 ---Koliko je sa ac isao kad si ubacio?

--- Kraj citata ---
94,xx
Evo sta je sve promijenjeno
Klip cilindar karike radilica rolnice vakuum pumpa gas sajla variomat(variator) remen svjecica
Radilica je top pefomance za minarelli masine kad odem u bosnu imam jos kutiju pa cu uslikati tacno, malossi filte zraka i novo kuciste filtera
Skuter mi je u 3 mjeseca izbio dosta para iz dzepa i posto sam se selio prodao sam ga

Edit imam slike
https://imgur.com/a/KyWSdjw

--- Kraj citata ---

Svaka cast mrale.
Extremni rezultati sa jos extremnijim dijelovima  :notworthy:

--- Kraj citata ---
jbg bacene pare, za to koliko sam ulozio mogao sam kupit nesto normala i eto tipa gileru full serijsku ili aeroxa nekog

--- Kraj citata ---
Sta vrijedi uzimat roxa kad on cak i sa lc getribom ne ide toliko hahha i s jos 500e dijelova

Koji variomat i auspuh si imao na malagutiu?

--- Kraj citata ---
Imao sam u steku nov kupljen na akciji 50% za 30e(240kn) variomat obicni, mozda kad dodjem imam jos paket od variomata, posto to sve drzim na stalazi u radnji
Stage6 Pro Replica

Mislio sam serijskog aeroxa a ne da ga tjuniram neke obicne sitnice samo na njemu sredit ali eto bilo proslo sad mogu da jedem g#vn# jedino

Inace u koji pdf spada da pitam o carinjenu skutera ako zelim da uvezem iz hr ili iz italije(mnogo su jeftini skuteri u italiji) ako je neko uvozio da mi objasni postupak i koliko novca bi to izaslo

PchelaUbica:
Stvarno impresivno s obicnim variomatom  i ac getribom da mina 50cc ide 94 gpsa. Ja sam pod dojmom jos uvijek. Mislim da si ti jedini u svijetu koji je to uspio

mrmadrma:

--- Citat: PchelaUbica - 18 Kolovoz, 2019, 08:17:06 ---Stvarno impresivno s obicnim variomatom  i ac getribom da mina 50cc ide 94 gpsa. Ja sam pod dojmom jos uvijek. Mislim da si ti jedini u svijetu koji je to uspio

--- Kraj citata ---
Lc getriba*

Jbg nek vjeruje ko hoce ko nece ne silim ga hahahahahahaha

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju