Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG power dt
mrmadrma:
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 19:32:44 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:24:23 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:19:44 ---Koliko je sa ac isao kad si ubacio?
--- Kraj citata ---
94,xx
Evo sta je sve promijenjeno
Klip cilindar karike radilica rolnice vakuum pumpa gas sajla variomat(variator) remen svjecica
Radilica je top pefomance za minarelli masine kad odem u bosnu imam jos kutiju pa cu uslikati tacno, malossi filte zraka i novo kuciste filtera
Skuter mi je u 3 mjeseca izbio dosta para iz dzepa i posto sam se selio prodao sam ga
Edit imam slike
https://imgur.com/a/KyWSdjw
--- Kraj citata ---
Svaka cast mrale.
Extremni rezultati sa jos extremnijim dijelovima :notworthy:
--- Kraj citata ---
jbg bacene pare, za to koliko sam ulozio mogao sam kupit nesto normala i eto tipa gileru full serijsku ili aeroxa nekog
PchelaUbica:
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 19:52:27 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 19:32:44 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:24:23 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:19:44 ---Koliko je sa ac isao kad si ubacio?
--- Kraj citata ---
94,xx
Evo sta je sve promijenjeno
Klip cilindar karike radilica rolnice vakuum pumpa gas sajla variomat(variator) remen svjecica
Radilica je top pefomance za minarelli masine kad odem u bosnu imam jos kutiju pa cu uslikati tacno, malossi filte zraka i novo kuciste filtera
Skuter mi je u 3 mjeseca izbio dosta para iz dzepa i posto sam se selio prodao sam ga
Edit imam slike
https://imgur.com/a/KyWSdjw
--- Kraj citata ---
Svaka cast mrale.
Extremni rezultati sa jos extremnijim dijelovima :notworthy:
--- Kraj citata ---
jbg bacene pare, za to koliko sam ulozio mogao sam kupit nesto normala i eto tipa gileru full serijsku ili aeroxa nekog
--- Kraj citata ---
Sta vrijedi uzimat roxa kad on cak i sa lc getribom ne ide toliko hahha i s jos 500e dijelova
Koji variomat i auspuh si imao na malagutiu?
dacerovs:
U jbt al se rasplamsalo ovdje, nisam u toku uopce hahahha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Ajde izvukao si se. Da Malaguti ima zajebanu struju, pogorovo zadnje serije gdje vise nije CDI. Vi u BiH dobivate skutere prakticki iskljucivo od zapadnih europljana, tako da neke stvari niti nemamo prilike vidjeti.
Tomi_ZG:
Mi smo prikaze bom bim ne traži dokaze,mi smo prikaze, bom bom,ne traži dokaze,bom bom nemoj tražit nas,bom bom Bata Dax vrišti nasav glas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju