Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power dt

<< < (11/12) > >>

zvonkec92:
Ovo ne da nije moguce nego je extremno nemoguce, ako si samo jednom mjerio sa gpsom vrlo vjerovatno ti se zblesira pa pokazuje krivo, pogotovo se to znalo desavat prije par godina kad su androidi bili u usponu, em mobiteli nisu valjali em same aplikacije. Meni je minarelli AC sa lc getribom, 70 cilindrom, rezo spuhom i sporckim variomatom jedva iso 95 gpsa a ti to imas sa serijalom. Moras da shvatis da to prosto nije moguce i mora da ti se neki propust desio prilikom mjerenja

mrmadrma:

--- Citat: zvonkec92 - 18 Kolovoz, 2019, 08:30:14 ---Ovo ne da nije moguce nego je extremno nemoguce, ako si samo jednom mjerio sa gpsom vrlo vjerovatno ti se zblesira pa pokazuje krivo, pogotovo se to znalo desavat prije par godina kad su androidi bili u usponu, em mobiteli nisu valjali em same aplikacije. Meni je minarelli AC sa lc getribom, 70 cilindrom, rezo spuhom i sporckim variomatom jedva iso 95 gpsa a ti to imas sa serijalom. Moras da shvatis da to prosto nije moguce i mora da ti se neki propust desio prilikom mjerenja

--- Kraj citata ---

Ja ne kazem da se nije desio propust, vjerojatno se i jest desio kada sam procitao ovo sto si ti rekao ali onda za koliko me je slagao zanima me hahahaha. Trebao sam ja to vise puta testirat al jbg nisam imao vremena jer mi je taj dan dolazio kupac a i bio sam vrlo umoran al haj barem sam se rijesio tog zderaca para. Ja sam samo rekao sta je pisalo na gpsu, nisam ni mislio nikoga uvrijedit ili nesto, ipak svi smo ovdje da ispravimo nekoga ko grijesi i ko je pogresno shvatio neke stvari, hvala i lijep pozdrav.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

dario007:
Svakome tko u temi nastavi o Minarelliu ide hladjenje 3 dana,pa ovo je cirkus,dajte se skulirajte malo. :jerk:

PchelaUbica:
Dosta o minarelliuu pricajmo malo o peži :D

matija84m:

--- Citat: PchelaUbica - 18 Kolovoz, 2019, 09:12:32 ---Dosta o minarelliuu pricajmo malo o peži :D

--- Kraj citata ---

Kaj peza jos postoji?
Ja sam skuzil da se i zadnji pokvaril :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju