Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG power dt
dino73n:
Jedno je sigurno tacno. Malaguti struja(ducati energija) dolazi zablokirana i na cdi/bobini bude naljepnica na kojoj pise na koliko. Vidio sam ih dosta na kojim pise 7800. Znaci nije ista kao na ostalim minarelli masinama. Moze se staviti cdi/bobina od piaggia i ona bude "no limit"
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
mrmadrma:
--- Citat: dino73n - 17 Kolovoz, 2019, 18:30:53 ---Jedno je sigurno tacno. Malaguti struja(ducati energija) dolazi zablokirana i na cdi/bobini bude naljepnica na kojoj pise na koliko. Vidio sam ih dosta na kojim pise 7800. Znaci nije ista kao na ostalim minarelli masinama. Moze se staviti cdi/bobina od piaggia i ona bude "no limit"
--- Kraj citata ---
da da na magnetu je pisalo Ducati, u pravu si
dario007:
Hahah ja sinoc trazio kako crijeva hladjenja od nrg-a mc3 stoje u orginalu,ali bezuspjesno.Na ovom tvom videu se jako dobro vidi di stoje.Hvala...
Serijski Piaggio cdi/bobinu/magnet sam vrtio 12500rpm,a u krajnjoj ponekad i preko 13000rpm,samo je silikonski kabal svjecice bio gore.Nikad problema ni kvara sa tim dijelom.
Tako da nema potrebe stavljati zamjenski,osim ako se ubaci neki koji zakrece kut paljenja sa porastom okretaja,ali svakako nije stavka koju ces medju prvima mijenjati.Kod Minarellia ista prica.
Kod piaggia 50 su prve prerade variomat i auspuh i to se sve dobro postela i ide jako lijepo uz minimalne troskove.
PchelaUbica:
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:24:23 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:19:44 ---Koliko je sa ac isao kad si ubacio?
--- Kraj citata ---
94,xx
Evo sta je sve promijenjeno
Klip cilindar karike radilica rolnice vakuum pumpa gas sajla variomat(variator) remen svjecica
Radilica je top pefomance za minarelli masine kad odem u bosnu imam jos kutiju pa cu uslikati tacno, malossi filte zraka i novo kuciste filtera
Skuter mi je u 3 mjeseca izbio dosta para iz dzepa i posto sam se selio prodao sam ga
Edit imam slike
https://imgur.com/a/KyWSdjw
--- Kraj citata ---
Svaka cast mrale.
Extremni rezultati sa jos extremnijim dijelovima :notworthy:
dell:
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:34:48 ---
--- Citat: dino73n - 17 Kolovoz, 2019, 18:30:53 ---Jedno je sigurno tacno. Malaguti struja(ducati energija) dolazi zablokirana i na cdi/bobini bude naljepnica na kojoj pise na koliko. Vidio sam ih dosta na kojim pise 7800. Znaci nije ista kao na ostalim minarelli masinama. Moze se staviti cdi/bobina od piaggia i ona bude "no limit"
--- Kraj citata ---
da da na magnetu je pisalo Ducati, u pravu si
--- Kraj citata ---
Ja imam takav tip struje na Malagutiju i nije došla zablokirana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju