Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power dt

<< < (7/12) > >>

mrmadrma:

--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:10:30 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 18:08:17 ---
--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:05:15 ---Niz koje brdo se kotrljao taj malaguit?

--- Kraj citata ---
Ma oke neka vjeruje ko hoce a ko nece ne mora ne sili ga niko, ja znam kako je isao

--- Kraj citata ---

Moze ici ali fali ti dijelova za par stotina eura u toj prici da bi ac 50 tako isao .
Samp zamjenom struje nema sanse . A kolko sam skuzio samo si zamjenio sa istim novim dijelovima struje

--- Kraj citata ---
Speedometer Gps od luozirui je pokazao 94,xx, ja kazem kako je pisalo

--- Citat: Dax - 17 Kolovoz, 2019, 18:13:35 ---Ja samo komentiram!!!
Kako i ti komentiras i radim ispravke netocnih navoda!
Zna se jako dobro sta i kako za svaki skuter na ovom forumu
Vjeruj mi ima tu ljudi koji su prosli sito i reseto i znaju svaku caku na bilo kojem modelu skutera!!!!
Tako da neke stvari ovdje ne prolaze!

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---
Nisam ja nikoga uvrijedio nit zelim, ja kazem iz iskustva, ako neko ne vjeruje u ono sto kazem da se meni dogodilo neka ne vjeruje, niko ga ne sili, lp

Corector:
Bogami minareli AC s AC getribom ne moze niti u teoriji 95gpsa. Nrg power DT moze jer ima LC getribu. Jbg mrale, ne znamo sve, ali dosta smo extremni po tom pitanju, a bogami prosli smo i kroz gotovo sve krajeve pa znamo kako u svakom kraju idu skuteri...
Gps hoce zasteksti, ali mjeris mnogo puta pa znas vec napamet koliko moze ici

mrmadrma:

--- Citat: Corector - 17 Kolovoz, 2019, 18:16:49 ---Bogami minareli AC s AC getribom ne moze niti u teoriji 95gpsa. Nrg power DT moze jer ima LC getribu. Jbg mrale, ne znamo sve, ali dosta smo extremni po tom pitanju, a bogami prosli smo i kroz gotovo sve krajeve pa znamo kako u svakom kraju idu skuteri...
Gps hoce zasteksti, ali mjeris mnogo puta pa znas vec napamet koliko moze ici

--- Kraj citata ---
LC getriba, AC ubaceno naknadno, plastike ventilator i sve sam kupio jer mi je dosao zariban i bez ulja, vodeno jos stoji u bosni u radnji..

PchelaUbica:
Koliko je sa ac isao kad si ubacio?

mrmadrma:

--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 18:19:44 ---Koliko je sa ac isao kad si ubacio?

--- Kraj citata ---
94,xx
Evo sta je sve promijenjeno
Klip cilindar karike radilica rolnice vakuum pumpa gas sajla variomat(variator) remen svjecica
Radilica je top pefomance za minarelli masine kad odem u bosnu imam jos kutiju pa cu uslikati tacno, malossi filte zraka i novo kuciste filtera
Skuter mi je u 3 mjeseca izbio dosta para iz dzepa i posto sam se selio prodao sam ga

Edit imam slike
https://imgur.com/a/KyWSdjw

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju