Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (20/25) > >>

CoK:

--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2010, 21:53:51 ---Ima "bgm" ako se ne varam  :toothy12:

--- Kraj citata ---
daj suti, koda on zna...vidis da sam stavio smajlic da neznam

funkyzg26:
ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče  :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači  :icon_tongue:

MazdaMurairotor:

--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 22:19:22 ---ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče  :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ahahahahahahahahaha :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 22:19:22 ---ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče  :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

A kaj ak je losiji?

gokiSP:
Jedino što ima smisla su oni malossi ležajevi što imaju otokaren unutarnji dio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju