Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner-Promjer lezaja radilice
CoK:
--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2010, 21:53:51 ---Ima "bgm" ako se ne varam :toothy12:
--- Kraj citata ---
daj suti, koda on zna...vidis da sam stavio smajlic da neznam
funkyzg26:
ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači :icon_tongue:
MazdaMurairotor:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 22:19:22 ---ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ahahahahahahahahaha :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 22:19:22 ---ma slobodno si vi stavljajte radilicu i bez ležaja što se mene tiče :laughing11: j#bo vas škrte teško vam dat 100 kuna više za ležaj hahahaha pa obrišem si guzicu s tih sto kuna ako je i bolji 1% od običnog skf ležaja uzet ču ga tako da vam je uzalud svirači :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
A kaj ak je losiji?
gokiSP:
Jedino što ima smisla su oni malossi ležajevi što imaju otokaren unutarnji dio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju