Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (19/25) > >>

cvele60:
Pogledaj malo SKF specifikacije za "najobicniji" 6204 tn9[poliamid kavez] za mina blokove....Pa taj Polinijev je chit ako je pravljen za samo 18000ob... :icon_biggrin:
http://www.skf.com/skf/productcatalogue/Forwarder?action=PPP&lang=en&imperial=false&windowName=null&perfid=101010&prodid=1010100204
A ja sam ih placao po 10-ak eura...

3alfa3:

--- Citat: cvele60 - 06 Listopad, 2010, 21:43:29 ---Pogledaj malo SKF specifikacije za "najobicniji" 6204 tn9[poliamid kavez] za mina blokove....Pa taj Polinijev je chit ako je pravljen za samo 18000ob... :icon_biggrin:
http://www.skf.com/skf/productcatalogue/Forwarder?action=PPP&lang=en&imperial=false&windowName=null&perfid=101010&prodid=1010100204
A ja sam ih placao po 10-ak eura...

--- Kraj citata ---

Upravo tako.

A sad zamisli ako se lezaj okrene jednom, koliko puta se kuglica u njemu puta okrene dok on napravi puni krug...

gokiSP:

--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 20:39:41 ---vidim da nemaš pojma o ležajevima onda  :-X , samo ti trpaj serijske ležajeve ako tolko volite serijske stvari koji si k onda ne ostavite serijski skuter jel po vama serijala je bolja od kitanog ili nabuđenog skuta

--- Kraj citata ---

Jel ti dovoljno ako kažem da su skf ležajevi od 120 kn nakon raspadanja igličastog i puknuća klipnjače i dalje bili funkcionalni? s tim da su prije toga odvrtili nekoliko tisuća km na polini evo setupu.

Eto, nemam pojma. Pogledao sam filmić na jubitou pa po forumu pipem ono što drugi ljudi pišu.  :dontknow:

CoK:

--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2010, 21:50:14 ---Jel ti dovoljno ako kažem da su skf ležajevi od 120 kn nakon raspadanja igličastog i puknuća klipnjače i dalje bili funkcionalni? s tim da su prije toga odvrtili nekoliko tisuća km na polini evo setupu.

Eto, nemam pojma. Pogledao sam filmić na jubitou pa po forumu pipem ono što drugi ljudi pišu.  :dontknow:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

nismo svi roket sajentists...

postoji kit i za BB pa nemaju drugih lezaja nego NTN  :dontknow:

gokiSP:
Ima "bgm" ako se ne varam  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju