Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (21/25) > >>

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2010, 22:28:07 ---Jedino što ima smisla su oni malossi ležajevi što imaju otokaren unutarnji dio

--- Kraj citata ---

Samo ako zapunis serijske kanale za podmazivanje. Ako ih ne zapunis, isto ti je ko i sa neotokarenim

funkyzg26:
lošiji od serijske proizvodnje nije sigurno , ako je rađen po mjeri i samo za jednu stvar  piaggio blokove i namijenjen samo tome onda je bolji duplo od seriskih

gokiSP:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2010, 22:29:25 ---Samo ako zapunis serijske kanale za podmazivanje. Ako ih ne zapunis, isto ti je ko i sa neotokarenim

--- Kraj citata ---

Pa tako, da. Mislim, neće stavljati takve ležajeve ako ne radiš nešto uber jako. Ok, neki ipak hoće.  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 22:30:04 ---lošiji od serijske proizvodnje nije sigurno , ako je rađen po mjeri i samo za jednu stvar  piaggio blokove i namijenjen samo tome onda je bolji duplo od seriskih

--- Kraj citata ---
jesi pogledao u skf-a sad onaj link, 32 000 o/min trpi skf poliamid ležaj, alo, 32 000 okretaja, a ti tih 18 000 o/min dižeš i nebesa  ::) ::) ::)

ajmo sad, još daješ tih 400kn za dva ležaja, ja ima skf poliamid koj drže 32 iljade pa evo prodat ću ti ih po prijateljskoj cijeni, 700kn 2 komada, specijalno rađeni za tebe  ;D

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Listopad, 2010, 00:29:15 ---ajmo sad, još daješ tih 400kn za dva ležaja, ja ima skf poliamid koj drže 32 iljade pa evo prodat ću ti ih po prijateljskoj cijeni, 700kn 2 komada, specijalno rađeni za tebe  ;D

--- Kraj citata ---

Jos mu ostane onih 100 kuna za obrisat dupe  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju