Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner-Promjer lezaja radilice
funkyzg26:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2010, 20:47:08 ---SKF sluzbeno ne radi lagere za piaggio radilice. Radi ove lagere koji dimenzijama odgovaraju i koji imaju "C" zracnost koja odgovara.
Njihova kvaliteta proizlazi iz kvalitetnih materijala i pedantnoj izradi.
Uostalom, odkud lager zna na cemu se nalazi? Njemu bitno da ga podmazujes (jer je otvorenog tipa) :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa to ga čini serijskim ležajem za opču uporabu , dok polini evo i malossi ležajevi su prilagođeni i namijenjeni upravo radu u piaggio motorima ,ja vas ne kužim opče jeste škrti sebi kupit j#bo 100-200 kuna za ležajeve da ste se nagledali sjebanih ležajeva ko ja kupili bi ove ležajeve vjerujte mi :sad3:
3alfa3:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 21:00:41 ---pa to ga čini serijskim ležajem za opču uporabu , dok polini evo i malossi ležajevi su prilagođeni i namijenjeni upravo radu u piaggio motorima ,ja vas ne kužim opče jeste škrti sebi kupit j#bo 100-200 kuna za ležajeve da ste se nagledali sjebanih ležajeva ko ja kupili bi ove ležajeve vjerujte mi :sad3:
--- Kraj citata ---
Ti vjerujes da su ti lezajevi drugaciji od "obicnih" SKF-ovih?
CoK:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 21:00:41 ---pa to ga čini serijskim ležajem za opču uporabu , dok polini evo i malossi ležajevi su prilagođeni i namijenjeni upravo radu u piaggio motorima ,ja vas ne kužim opče jeste škrti sebi kupit j#bo 100-200 kuna za ležajeve da ste se nagledali sjebanih ležajeva ko ja kupili bi ove ležajeve vjerujte mi :sad3:
--- Kraj citata ---
Bas si znanstvenik
jesu malossi i polini lezajevi izasli prije skf lazaja, ili nekih drugih koji su se ugradivali u skutere namjenjene za trke ili opcu upotrebu?
malossi i polini su IME i prodaju se kao takvi po skupljoj cijeni!! mislis li uistinu da je svaki lezaj znanstvena fantastika zato sto je zapakiran u polini kutiju?
zasto svi pljuju po INA dvotaktolu a na njemu pise visokokvalitetno sinteticko ulje? zato sto ne pise repsol ili malossi koji su jednako smece
'malossi' lezajevi su ubiti skf sa plasticnim kavezom ako se ne varam a cijena ima je boli glava...ne kazem da nisu kvalitetni ali alooooo!!!
funkyzg26:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2010, 21:06:47 ---Ti vjerujes da su ti lezajevi drugaciji od "obicnih" SKF-ovih?
--- Kraj citata ---
ne da vjerujem nego vidiš po njima da su drugačiji pa pogledaj slike manje kuglica veče kuglice , ako su rađeni po naruđbi polinija i malossija za okretaje do 18000 rpm onda je to i skf isporučio
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P2800042/Bearing+crankshaft+POLINI.aspx
http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/1-X-POLINI-EVOLUTION-CRANKSHAF-3139.aspx
3alfa3:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 21:21:08 ---vidiš po njima da su drugačiji pa pogledaj slike manje kuglica veče kuglice
--- Kraj citata ---
Jesi kad vidio SKF lager sa poliamidnim kavezom? Izgleda identicno. Znas zasto? Zato sto i je identican
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju