Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Lezaj okrenes tako da dio gdje se vide kuglice okrenes prema blokovima, a ne prema radilici
Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 00:43:35Lezaj okrenes tako da dio gdje se vide kuglice okrenes prema blokovima, a ne prema radiliciZasto ? Zar nije bolje podmazivanje ako se okrenu da su otvoreni prema radilici?
kupija san ležajeve BB1-3055 B...alf jeli to to?kaže lik da je to ali vidim da su tvoji brojevi drugačiji
Citat: Ivan SP - 23 Listopad, 2008, 20:23:54kupija san ležajeve BB1-3055 B...alf jeli to to?kaže lik da je to ali vidim da su tvoji brojevi drugačijidobri su i ti.Kod njih ne moras paziti na koju stranu ih okrenuti jer su simetricni
a da ne otvaram drugu temu imate li koji bolji način za stegnuti variomat osim pneumatskog pištolja?
Citat: Ivan SP - 23 Listopad, 2008, 23:41:42a da ne otvaram drugu temu imate li koji bolji način za stegnuti variomat osim pneumatskog pištolja?Naravno. Blokiras radilicu da se ne okrece, i onda stegnes kilokljucem na 4 - 4.5kgm.Ja nemam takav kljuc pa stezem gedorom po osjecaju. Ali pistolj nikada.
u jebenti ja to tuka pištoljem a ništa sad cu kilo ključem nema mi druge na samo 4.5 kg jeli to malo??
ja ti blokiram sa blokatorom na svjecki, znam da to nije najbolji nacin, ali nemam druge, nisam imao problema do sada, a meni je to ipak mala sila zatezanja, ja zatezem na osjecaj ali nategnem jace od tog sigurno