Evo nakon vise tisuca kilometara provedenih na cesti, samo stelajuci skuter, a da ne pricam o normalnoj voznji, ove godine sam primjetio jedan zestoko jebacki extremni fenomen. Naime,svi oni retardi i ubojice, voze se lijevom trakom na praznoj aveniji ili pazi sad ovo bog te j#bo, po autocesti gmizu, a desna traka prazna po kilometar.
Primjetio sam da to rade obavezno tablice koje nisu iz Zagreba, a na autocesti su to stranci.
To je ova situacija: ( s tim da je se ova skoda nevjerojatno nasilno i brutalno ubacila ovom autu, covjek je morao.kociti jer mu je isla na lijevi prednji kotac, nju sam isto ispostovao tako da sam se na isti nacin ubacio ispred, popalio sve moguce cipove i sa priksom cadio dobra 2 kilomegra da crknu te sotonne u unutra, normalno da su popizdili od WOTanja u 5. na 60kmh, i nesto su cimali naprijed nazad, jer jebigq, malo kome je ugodno kad ti zestok cadjavcar pusi ispred nosa).
I tako sam se suzdrzavao i lagano je kazaljka pocela tuci
u crveno, izdrzao sam cak i 90% skale nakon crvenog, dakle vec je preslo u hidraulicni pressing od 2 milijarde tona. Znas ono, situacije u kojima garantirano gines ali se izvuces zbog iskustva.... i tako sam ti ja popizdio i to sve ispreskakao s desna, da bi na celu kolone bio neki teski retard koji vozi 50% ispod ogranicenja....
Sve do nedavno kad sam se zaletio na full praznoj aveniji rekoh sebi, konacno se rascistilo i propicim tamo gdje nema nikakvih prikljucnih cesta niti krizanja, i kad sam se poceo priblizavati jedinom ukljucivanju u aveniju koje je paralelno i potpuno vidljivo, popustio sam jer je isao jedan auto u mom smjeru kretanja i skuzio sam.da ce se ukljjciti mozda iako je mogao i skrenuti u drugom smjeru... i roki ti se ukljuci na full prazni aveniju s 2 trake, s desna, direkt dijagonalno u lijevu do kraja, a ja doketavam s dugim svijetlima koje su do sad bas svi vidjeli jer fakat jebu majku...
Prvo sljedece moguce skretanje u lijevo je udaljeno 3km,a on je odmah doletio u lijevu traku. To mu je prva porcija ispostovacine.
Meni je radio prednji i zadnji abs i prosao sam ga s lijeva u lijevoj traci, znaci na onaj metar sirine. To mu je druga porcija ispostovacine.
Kad sam ga prosao, prebqcujem se kulturno u desnu traku, i taman se pali crveno na semaforu na kojem.mozes samo ravno ili desno bez semafora jer imas traku za iskljucivsnje. I lik ti prolazi i jos nesto mase. E tu je pukla sva kultura ovog svijeta, i doslo je na naplatu sve sta je moglo, i kamate, i poticajne mjere da se to usadi u sjeme tako da genetski kod ne bude sjeban za ubuduce. U elementu ispostovacine, uvijek budem natucen, ali jebiga, namjerni pokusaj ubojstva se mora kompenzirati, jer ako se za dusevne boli dobovaji enromne cifre, moram ih i ja barem nekako nabiti da smo kvit...
E da, izletio mi je danas jedan iz benge, na 6 prometnih praznih traka, hoce u mene...
Kojo se to k**ra* desava da desna traka vise ne postoji, u extremnom.sam.strahu s motorom, i kad sam isao za Karlovac vozio sam se po zaustavnoj jer ovi kreteni vise nisu normalni.