Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto se svi voze i gmižu po LIJEVOJ prometnoj traci
zemo323:
Spominju se i kazne za vožnju u lijevoj traci
zvonkec92:
Podrzavam snimanje polaganja vozackog i postrozenje u tom sektoru jer danas svaka budaletina dobije vozacku pa kad treba otic na Rebro u bolnicu il nekam u grad joj ja se bojim centra puno autiju ima neznam bocno parkirat, meni je podzemna garaza pretijesna nemogu nitra sa pežom 106. Bog mater i takvim vozacima svima.bi im dozivotno zabranio da pogledaju volan kamoli da sjednu u auto
Corector:
Fenomen je jebacki izrazen. Ne mogu nabrojati koliko sam to puta sinoc vidio, prazna avenija, pravac od 2km na kojem nema mogucnosti za skretanje ili ukljucivanje u promet, likcina sam u lijevoj trazi gmize, nije ti jasno, bojis ga se preskocit s desna... Ili desna prazna full u daljinu napriied i iza, a lijevo se voze u vlakicu, i svi idu ravno, siguran sam da su namjerbo izazvali lancani sudar da izvuku pare od kaska...
Mene samo brine to da nisam mozda zaostao pa se zaista vozi po Australskom i UK modelu?
Vidio sam jucer jumbo plakat gdje se apelira vozacima kako se treba skloniti vozilima hitnih sluzbi, i to je postao extreman problem jer su jebiga, na mobitelima.
3alfa3:
--- Citat: Corector - 31 Srpanj, 2019, 13:39:47 ---Fenomen je jebacki izrazen. Ne mogu nabrojati koliko sam to puta sinoc vidio, prazna avenija, pravac od 2km na kojem nema mogucnosti za skretanje ili ukljucivanje u promet, likcina sam u lijevoj trazi gmize, nije ti jasno, bojis ga se preskocit s desna... Ili desna prazna full u daljinu napriied i iza, a lijevo se voze u vlakicu, i svi idu ravno, siguran sam da su namjerbo izazvali lancani sudar da izvuku pare od kaska...
Mene samo brine to da nisam mozda zaostao pa se zaista vozi po Australskom i UK modelu?
Vidio sam jucer jumbo plakat gdje se apelira vozacima kako se treba skloniti vozilima hitnih sluzbi, i to je postao extreman problem jer su jebiga, na mobitelima.
--- Kraj citata ---
Kaj ak je desna traka unistena kolotrazima?Nebi ni ja vozio po njima ak ne moram, al svakako bi bio na ili malo iznad ogranicenja (pricam o autu)
Corector:
Nema toga u ovim situacijama, ceste su kao piste. A od Luckog ka Karlovcu, bolja je desna traka.
Zaboravih reci kako su stranci poceli poceli pricat o tome kako se kod nas vozi lijevom stranom, cude se...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju