Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto se svi voze i gmižu po LIJEVOJ prometnoj traci

<< < (7/9) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: igor.sb - 29 Srpanj, 2019, 23:02:12 ---zagrepcani o vozackoj kulturi, ko o cemu, kurva o postenju  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Da,a Zagreb pun dotepenaca,pridošlih krkana svih vrsta,onih koji su jučer sišli s brda,a danas misle da su glavni,onih koji seru po Zagrebu al bitno da su iz svoje rupe tu doselili i zaposlili se,i onda imamo to kaj imamo...

igor.sb:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Kolovoz, 2019, 17:12:22 ---
--- Citat: igor.sb - 29 Srpanj, 2019, 23:02:12 ---zagrepcani o vozackoj kulturi, ko o cemu, kurva o postenju  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Da,a Zagreb pun dotepenaca,pridošlih krkana svih vrsta,onih koji su jučer sišli s brda,a danas misle da su glavni,onih koji seru po Zagrebu al bitno da su iz svoje rupe tu doselili i zaposlili se,i onda imamo to kaj imamo...

--- Kraj citata ---

Cak se i osjecam prozvanim, samo u mom slucaju sam se popeo na brdo, jeb ga slavonija je ravna  :toothy11: :hello:

Nhf logicno da najmnogoljudni grad u hr, ce i imati navecu koncentraciju ljudskog sljama svih vrsta

SF2 Freak:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Kolovoz, 2019, 17:12:22 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Potpis brdani velicaju svoje brdo ,a istovremeno zive tu u zg-u i pljuju po nama. Stari takve treba deportirati nazad od kuda su dosli ,a ne da mi tu neki brdanin kroji sudbinu bilo to u prometu ili negdje drugdje. Do jucer je vozio traktor dns se po ljevoj vozi sa cigarom u jednoj i mobom u drugoj ruci.

Corector:
Samo extremno lijevo, samo francuz!

mauricio:

--- Citat: Corector - 07 Kolovoz, 2019, 01:29:10 ---Samo extremno lijevo, samo francuz!

--- Kraj citata ---

Inače je obavezno pravilo u jednosmjernim ulicama kod skretanja u lijevo da se treba i prestrojiti ulijevo (što poštuje možda 3-4% vozača, i najčešće nam živčano mašu ovi što su se desno prestrojili, a skreću ulijevo, da zašto smo stali tako, a on isto skreće u lijevo), no ovaj je ipak specijalac jbg, u dvosmjernoj  :happy8:

Ne vozim skuter više po Zagrebu jer je kultura vožnje krenula previše "istočno" (dosad je bila umjereno istočno). U 5.mjesecu sam dva puta u istom tjednu išao na posao kroz grad, znači Zagreb skoro po cijeloj širini (od King Crossa do Heinzelove) u vrijeme špice (8:30h i 16:30h) i barem dva puta u jednom smjeru sam morao kočiti na mrtvo da ne završim pod kotačima auta. Većina vozača uopće ne gleda retrovizore i mrtvi kut prije mijenjanja traka, žmigavac da i ne pričam, a najjači su mi oni koji zavinu naglo volan, onako brainless. Njima bi doživotno zabranio upravljanje motornim vozilima (a možda i ne-motornim), jer su opasni za sebe i za druge.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju