Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto se svi voze i gmižu po LIJEVOJ prometnoj traci
Corector:
Za naplatne se ide na one u Demerju par kilometara ranije i platis karticom u sekundi, ili ih preskocis izlaz prije
zemo323:
Ili jednostavno koristiš enc?
balki:
vraćo se prekjučer od Rijeke oko 21:30 na Demerju- deset put veća gužva na ENC nego na naplatu karticama bila.
(Ovo oko tablica je nezahvalno komentirati jer svi prime osobno. Podjelio bi te "iritantne" u dvije skupine- neuke i nenaviknute na promet autoputom, večim intenzitetom i sl. Na takve ne obraćam pažnju nego ih preskočim. Druga skupina su vozači puni sebe sa stavom "bašmebriga i ja imam pravo se vozit di ja hoću". Takve isto uzmem u zrendu jer ne puštaju pa im trubnem "tru tru tru" kad ih maznem.
Išo sam u subotu za RI sa nekim zamotanim govnetom na krovu koje se htjelo raspadati ako pređem 110 pa sam išo 105. To mi je prvi put u zadnjih ohoho godina da sam se morao vucarati po cesti i na moje veliko iznenađenje opet sam stigao na odredište. Nije se desio nikakav poremećaj prostor-vremena.
Corector:
Od sutra neke novosti:
--- Citat: ---Među novinama je i propisivanje prekršaja nepoštivanja sigurnosnog razmaka između vozila na autocesti i uvođenje snimanja vozačkog ispita, ali i video nadzora tehničkog pregleda.
--- Kraj citata ---
Navodno su pripremili giljotinu za vozace skutera do 50ccm.
matija84m:
Mrak. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju