Tehnički kutak > Injection
Novi Runner Purejet 50
Corector:
--- Citat: aragonY - 12 Srpanj, 2019, 19:17:22 ---I to tako fercera bez ikakvih restrikcija u crijevu povrata, samo se stavi t komad i to je to?
--- Kraj citata ---
Da, on jednostavno vraca taj nepotroseni visak goriva. Kod MC3 dize na vrh rezervara,kod starog runnera je spojeno u onaj tvornicki izlaz prema malom rezervaru, tao da kad ga natocis punog, povrat se "bori" s navalom goriva iz rezervara :D
Od tud ideja da.na Elystaru tako napravim.
aragonY:
I ja imam problem sa preljevanjem al samo nepunu minutu nakon gasenja i onda gorivo stane. Pa sam mislio taj povrat odraditi kod sebe da vidim ima li promjene. A zasto bi pumpa crkla od tog? :sad1:
Sorry sto offam temu al ionako si ju otvorio samo da pohvalis novog runnera purejet hahah ;D
Corector:
Purejet je pohvaljen, tako da mozes dalje sta god oces pisat :D
Tebi onda ne drzi iglica plovka pa iscuri ono malo gorova sto ostane u crijevu?
aragonY:
Probao dva karburatora, ista stvar. Prvi je nov sa peze sf3, cakli se unutra sve. A drugi je sa sr50r isto tako kao nov unutra sve top stanje.
Kad je full tank i hocu ispustiti benzin iz casice curi stalno (kada odvrnem saraf za ispustanje), nikad prestati. Skoro sam tako pola litra ako ne i vise ispustio u kanalizaciju hahaha natjerao ga na resetke ispred garaze, otpustio sarafic, ostavio da curi, okrenuo se otisao po diznu, krpicu i dok sam sve pripremio proslo nekih 2-3 minuta kad ono jos uvijek tece. Ma reko' divno hahahaha
matija84m:
E vidis kad ispustas gorivo iz casice tada razina u casici pada i iglica plovka otvara. To je normalno.
Ali tada igra ulogu vakum ventil koji bi trebal bit zatvoren dok je skuter ugasen. Tako da novo gorivo nebi trebalo dolazit u karb.
A ako ti curi gorivo iz karba kad ugasis skuter onda ti ne brtvi iglica plovka. Znaci trebas i nju zamjenit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju