Tehnički kutak > Injection
Novi Runner Purejet 50
Corector:
Evo ga, dosao na red Runner i to novi model, Purejet 50. Skuter je vec upalio i to iz prvog pokusaja. Nasao sam vode u rezervaru, reparirao pumpu da bude vjecna, i ocistio sumnjivo protocno sito u rezervaru.
Izbacena je ona glupa vakum pumpa kao sto je imaju skuteri s karbom, i pumpa goriva je spojena direktno na rezervar.
Unutar sita u rezervaru, nalazi se mesingana cijevcica koju sam izvadio radi lakseg protoka goriva ka pumpi, osjeti se puno manji otpor i to je bitno, jer bitno je da gorivo lako izlazi iz rezervara (da pici mlaz), a ne da nakapava, jer tako nece niti jedan agregat dobro raditi.
I ovaj purejet je zlostavljan.
https://postimg.cc/gallery/2j68ooxkq/
aragonY:
Bas mi se sviđa ovo OEM izdanje, izgleda tako nevino i čisto , nježno, maženi paženo hahah
Lajk! :)
Corector:
Zaboravio sam gdje karbos ima izlaz iz rezervara, ali ako je na istom mjestu kao i ovdje, onda se mora pojacanje rame odserserafiti kod rezervara ulja da bi se benzinski spremnik zamaknuo haha show
I na dnu rezervara ima mala jamica u kojoj se skuplja talog, tako da izlaz tj. pipica nije na najnizoj tocki.
Spuzva filtera zraka je trula, a airbox iznutra ima jednu zanimljivu pregradu na vanjskoj polovici, moram slikat po danu. Usis je nesto karabudzen, i izgleda da je netko pametan isao dizati ler gas na TPS-u pa je ler na 3000rpm, a inace je na svakom piaggio purejet agregatu na 2000rpm, jedino je na morini ditechu 1600rpm, i peza ima na 2000rpm ak se ne varam, neki dan je Jet force dosta varirao pa vise ne znam.
Tomi_ZG:
Ovo prvi put vidim kod nas,jel na naše table?
Corector:
Uvezen je iz DE, ovi se nisu prodavali na nasem trzistu.
Steta Runnera zbog pristupa od kojeg ce stradati i karbos, kojeg ce takodjer popravljati tjednima. Kaze, iscuri mu cijeli tank preko noci. Pa normalno da iscuri kad je stavljeno crijevo za vodu (ono prozirno) gdje je benzin, i ono se uvijek rasiri i benzin curka.
Kod crijeva nema stednje, (Achtung!!! Mora se doci do pouzdanog proizvodjaca, evo recimo jucer sam gledao ponudu Tokica i uzeo neka 2 novacrijeva za test, ali sve je to sranje sto imaju, tesko sranje iako je ko fol neki brend jer mi dodju purejeti nakon par tjedana s njihovim crijevima i raspadaju se i dobiju pukotine) to je temeljni element koji kad se jednom slozi, ne dira se godinama, i zaboravis na to.
Filter zraka se otrusio, i tako se planira voziti??? I onda se izriba masina, pogotovo nek vidi makadama.
Skut se cuva u vlaznim i trulim uvjetima, sve sto se pipne ne vrati se kako je biloi jos se stave neadekvatni dijelovi, eto recimo konkretno crijevo za vodu i poderan filter.
Pa unistili bi bilo sta tako,samo djubre purejet moze raditi bez filtera, i zato ga ispjeskare iznutra, karb bi se odmah gusio...
Evo kak se znaju voziti, dok ne zablate usis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju