Općenito > Maxiskuteri
Preporuka maxi scootera
R3nchi:
Kuzin ja tebe Lega TotAlno ,al meni se bas nekad sjedne u japankama i ode negdje.. A motor moram barem patike..Sto sam starinu vise brijem na prakticnost..Posto mi nista nepase odlucio sam skupit lovu za sljedecu sezonu i ubost neki polovan xmax 300. ,sjedio na njemu i na 400ci isti qurac samo je ovaj x300 manji i to mi se vise svidja.. Ako nebudem imo za x300 bit ce xciting400 i gotovo.. Sve mi je iovako vise manje sranje i glup polozaj sjedenja,a kontam x300 cu uvjek moc prodat.
Patr1k747:
a si mozda pogledao sportycity ili rambu 250/300 ?
vozim se slicno kao sto si napisao , vecinu po gradu i tu i tamo oko 100km rutu , a takoder sam i slicne velicine/tezine .
Imam sportycity 125 i meni je odlican , osim mozda malo zao sto nisam uzeo 250/300 , jbg kad uletio jeftino .
Jer ja sam trazio "manji" skuter po velicini radi grada i prolaza izmedu auta , a opet da mi je okee za voziti ponekad i na otvorenoj cesti i ja zadovoljan .
Tako da probaj taj model , mozda ti se dopadne :dontknow:
R3nchi:
Realno Lega nisam, sportcity mi je ono malo vizualno bezveze isto koni honda sh300, mada ko zna mozda bi mi se bas svidio.. Ovako s strane malo mi glup taj polozaj sjrdenja..Ko na wcu,il zena na klupi u suknji.. U onoj mojoj Slavoniji nema 3 postena polovna skutera za ic pogledat,al evo u Zadru sam na moru a vidim prodaje se jedan xciting400 2014, mislim da cu nazvat cisto da ga probam.. Al onaj xmax 300 ,me jaaakooo kopka.. Pre jeftin je..
R3nchi:
Sletila Jucer Masina..
Direkt Iz Zadra 2017g 13k km
Deki.:
Čestitam!
Sretna vožnja!
Jako lijep skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju