Općenito > Maxiskuteri
Preporuka maxi scootera
R3nchi:
Konacno oso verys za vrlo male novce.. :o
kako stvari idu mislim da cu ovu sezonu bit bez ikakvog dvokotaca.. :angry7: :hmh:
dacerovs:
--- Citat: R3nchi - 28 Srpanj, 2019, 16:26:46 ---Konacno oso verys za vrlo male novce.. :o
kako stvari idu mislim da cu ovu sezonu bit bez ikakvog dvokotaca.. :angry7: :hmh:
--- Kraj citata ---
j#bo ti to, nebi ja mogo bez dva kotaca.
Zasto si versysa prodao??
Sent from my iPhone using Tapatalk
matija84m:
Mozda hoces model 2020.g. Pa ces pricekat do nagodinu :laughing7:
R3nchi:
--- Citat: dacerovs - 28 Srpanj, 2019, 20:56:13 ---
--- Citat: R3nchi - 28 Srpanj, 2019, 16:26:46 ---Konacno oso verys za vrlo male novce.. :o
--- Kraj citata ---
j#bo ti to, nebi ja mogo bez dva kotaca.
Zasto si versysa prodao??
--- Kraj citata ---
Skonto sam da mi u 38g vise pase nesto tipa sjedi i vozi,iovako se vozam 90% po gradu i to najvise poso-kuca, i vise mi islo na k to uljenje lanca,skupi servisi i gume itd itd .Samo ova cjela prica s skuterima mi je katastrofa..Nist mi se ne svidja..A nekad runnera 70cc vozio .
dacerovs:
Ma ja cekam skupit lovu i odjebat skuter u troskocima. Motorce sa koferima full, kad mi trebaju stavim ih kad ne skinem, stane sve ko u skuter. Uvijek isto ide, nema pada okretaja ovo ono, ovjes je 10 puta bolji i udobniji, ma motor je motor ma sta govorili.
Prvo nisam u strogom centru ZG, nemam problema sa guzvama, na semaforu sam prvi i sa motorcetom isto kao i sa skuterom.
Jedino je skuplja rega za motor jer je preko 500cc i ajd gume al sad da ces ih svake godine mijenjat pa i ne bas, 2 sezone izdrze osim ako radis preko 6-7tkm u sezoni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju