Općenito > Maxiskuteri
Preporuka maxi scootera
R3nchi:
Pozz ekipa nisam bio na ovom forumu od prodaje runnera tamo negdje 2011g,od tada se vozio Versys kojeg bi sad prodo/mjeno za neki maxi scooter..E sad poj a nemam sta da gledam jer samu medjuvremenu ostario i udebljo se pa mi je prvenstveno bitno da mi je na mojih 110kg/186cm skut udoban i komforan , a opet da nije pre glomazan jer je 95% vremena upotreba mog motora voznja po gradu i tu i tamo odvalim neku 100km dionicu.. Pa me zanimaju vasi prijedlozi savjeti..versys mi je stvarno super motor al sam ljen za uljenje lanca i te bajkerske gluposti..
Tihich:
Evo ja ti mogu reći iskustva sa Burgmanom 250, prostran skuter, dobro ide za tu kubikažu, 400 sigurno i bolje, trošio mi je 3l. kad sam se sam vozio, pod sjedalo stanu 2 integralne kacige i još ponešto stvari, dobro ja sam 175cm i 100kg ali ona podrška za leđa je pomična i mislim da nebi imao problema sa smještajem.
Prostora za noge ima na podnici a možeš ih i ispružit naprijed.
Suvozač ima isto prostrano sjedalo i naslon za leđa.
Veliki vizir i dobra zaštita od vjetra.
Ima i pretinac ispod upravljača koji se zaključava.
Ima ručnu kočnicu koja dobro dođe.
Jedino što dosta brzo počinje strugati centralni nogar u desnom zavoju ali samo kada je dvoje na skuteru.
U svakom slučaju preporuka.
R3nchi:
Mene kod Bergmana muci to sto sam procito na nekom forumu da nije bas za vislje vozace jer je onda kao cudan polozaj nogu..
Tihich:
Nisam visok pa neznam ;D, treba probat pa vidit, da se na njemu dosta povući prema nazad na sjedalu, mislim da bi trebalo bit dosta mjesta za noge.
Problem sa maxi skuterima je kaj ih rade japanci/korejci i talijani a neznaš koji je višlji :icon_biggrin:
balki:
Nevjeruj recenzijama- moraš osobno probati. "Čudan položaj nogu" je vrlo subjektivan pojam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju