Općenito > Maxiskuteri

Preporuka maxi scootera

<< < (4/7) > >>

Corector:
Svaka vama cast na Beverliju :D

R3nchi:
Eo mene nazad.. :( ??? :-X :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Iso sjest na novog beva 350, :confused5: :angry7: :angry7: btj to nema veze s onom 300cc verziom iz 2011, ??? ::) :-X
Sve to meni nesto malo i skuceno. :-[ :-[
Danas  probo vozit xmaxa 400 iz 2013 osim sto sam se osjecao tako nesigurno i nestabilno pri skretanjus malim brzinama  :-[,tud sam jos kod svakog zaustavljanja usporavanja stisko "kvacilo" ,  :toothy12: ..
Jbga od 2011 nisam vozio skuter a i onda je bila runnerica 70cc..
Glupo mi je uzimat realno motor koji je 2011g(bev300) iako ga ne mislim kasnije mjenjat, ostaje mi da iskopam jos negdje noviji xciting 400 jer se mogu u italiji dosta povoljno nac 2014 model, pa ako mi je to i donekle vozljivo konacno znat sta da gledam..Jer u najgorem slucaju morat cu se privikavat na still voznje xciting/xmax..

dacerovs:
A da, racunaj si da ces morat malo ulozit u tog Beva 300 iz 2011g. Ja sam uzeo 2007g 250ie sa 26200km, sad nakon mjesec dana ima vec 28300km i ne mislim ga prodavat. Sredit sitnice po pitanju silent blokova na zimu jer su ga godine stigle i to ti je tako.
Ma to sve vozi ako se lijepo odnosis prema njemu, onda nema problema.
Tako da ti predlazem, kupuj skut prema stanju, ne prema godinama. Zna bit grobova 2013g koji su gori od mog Beva iz 2007g.

Sent from my iPhone using Tapatalk

R3nchi:
Ma znam kolega, bio s covjekom koji ima xmax sad ne znam neko ,malo starije godiste ono oko 2007 mozda i starije ,em ulozio hrpu love u motor em mu motor apoteka... Moj tako nebi izgledo nakon 3 g, a ne nakon 11..  :toothy11:

matija84m:
To je tako kad se skuter odrzava i popravlja na vreme. Onda je uvjek u top stanju :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju