Moja situacija
Imam x9 500, 2001. godina, gume na njemu su bile iz 2010. godine, imam vizir, imam tvornički kofer, sve super bilo, nikakva trešnja volana ni pravljenje osmica
Prošle godine radio malo veći servis, promijenio ležaj volana, reparirao vilice, stavio isto to g#vn% od guma Scootsmart (balansirane s 15g utega) i kako ja imam naviku nekad vozit s jednom rukom (skuter je, može se), vidim da nekad pri usporavanju volan počne radit osmice ili nekad kad pustim volan, ali izričito pri usporavanju, radi osmice.
E sad, u čemu je problem, s obzirom na godište skutera ko zna šta je već sve pojedeno, možda se prethodna guma prilagodila svemu tome, pa zato nije tresla i zato je držao pravac. S ovom novom gumom sam prošao cca. 4t km i dalje on radi osmice nekad. Al neda mi se zezat oko toga, iako sam 90% siguran da je problem u tim novim gumama. Sljedeći put definitivno bježim od Scootsmarta. Dok si na 60km/h, nasloni 2 prsta na ručica gasa i prati hoće li se smirit, ako tad prestane s trešnjom, nemoj se sekirat oko toga, nastavi dalje vozit.