pozdrav evo ode cu napisat da neotvaram temu a slucaj je slican, prijatelj ima aeroxa 70cc neznam ciji, polinijev variomat rolice 4,35g,org kvacilo, org polutke, remen od peugeota 17x765 malo je širi od originala ali to se riješilo šajbom od 0.5mm jer taj remen koji je 16.6x751 ne ide do kraja na variomatu dobro dalje, opruga centralna je od piaggio mašine plava neznam koliko kila al je dosta dosta jaka zbog razlicitog unutarnjeg promjera tokario sam šajbu ležište svasta nesto i sada to odlicno stoji, oprugice kvacila malosijeve crvene, crvena malossi spuzva karburator phbg 19 neka kineska kopija nije loš dizna 75 ona druga neman pojma igla na drugoj crti odozgo, auspuh neman pojma koji je i.. uglavnom problem se javlja u tome što motor na hladno kida asvalt dize na kolo strašno za vozit jer je setup takav da su previse lake rolice naspram centralne opruge koja je ajme tvrda a oprugice kvacila su najtvrđe da okrene u velikim đirima ali vec nakon par minuta šta kida asvalt moje misljenje je da se sve to previše grije i jednostavno tada motor vise neide s mista takorec prvih 20 metara 30 brži je pješak i onda odjednom spoji i krene nenormalno dizat brzinu jer u par prilika rastavljanja tvrdoca centralne dosta omekša kad je rastavin bude vruca i nemoguce je držat u rukama.. i zato on na hladno kida sve ispod sebe ali to nije dobro uštelano... jer na hladno prvo lamelice spoje na nekih otprilike 8000-9000 okretaja i variomat krene dizat na nekih 9500 okretaja to govorim otprilike jer neman mjerac, ali nakon par minuta kada se sve to ugrije užari, variomat pocme dizat remen vec na nekih 3000 okretaja i zbog dignutog variomata a zada remen ide dublje u polutke lamelice pocmu vec tada spajat i dode ujedno do slabog slabog starta da jednostavno nemogu krenit sa semafora u slucaju uzbrdice cak se noran gurnit nogama i ja mislin da je to najvise do grijanja prijenosa jer po nekoj mojoj logici na tz tvrdocu centralne opruge trebale bi cak ici rolice preko 5g a ne one ful lagane 4.35