Evo zbog obveza ne stignem skoro ništa ali jučer sam uhvatio pola sata, ruka mi je otpala od bušenja, ako se ne utiša
Uglavnom - uputa za Reverse kome treba:
Skinuti pop nitne kod ulaza u top, onda se da izvući perforirana cijev, ali najbolje je skinuti sa obadvije strane jer se tako da lakše sve ponovo namjestiti - obavezno koristite rukavice jer ta vuna pika po rukama i nakon što 3 puta ruke operete..
Uzeti kvalitetan borer od 4 mm i bušiti do besvijesti - srećom cijev nije tvrda, pa zatim okruglom turpijom počistiti cijev iznutra da se skinu srhovi od bušenja
Acousta-Fil® ZT1 Exhaust Silencer Packing vunu prema kaklulatoru odrezati na 25x30 cm prema mjerama za Gianelli reverse (Vuna iz Motormanije u VG, pakiranje je 100x40 cm za 157 kn tako da ima za 4 puta promijeniti vunu u Reversu, a vjerujem da je slično i za druge auspuhe)
http://www.textiletechnologies.co.uk/acousta-fil-calculatorvratiti sve natrag i ponovno uhvatiti sa pop nitnama (ako prvi put radite sa njima kao što je kod mene slučaj i to sa nekim faktap posuđnm kliještima za nitne onda svakako uzmite više od 10 komada iako je samo 6 rupa
)
Ovdje se vidi moj uradak i stara vuna:
Uglavnom zbog problema sa nitnama (2 od 3 su mi ispale labave) moram ponoviti ako stignem danas..