Odite kod lika u Petrusevac da vam sjebe skuter i da ga gurate 10x i da vam na kraju izbije 3 soma
Zalosno je sto neki suradjuju s njim, i svjesno uzimaju ekipi barem 500kn ZA NISTA, a dobro znaju da ce te za koji dan, ili odmah, gurati skuter. Tako su sjebali masu ljudi, i onda ti jos nabaci takav nevidjeni fus preradu na karburator koja kurca ne valja, pa da opet garantirano guras skuter.
Zao mi je sto ne mogu nikoga nafukati da dodje na forum jer ljude boli k**ra*, ali naci ce se netko zeru jaceg karaktera... a onog extremno izlevacenog covjeka moram ako nista drugo intervjuirati jer ta pljacka nije vidjena. Ti boga, frejer mi je 1h pricao preko telefona svoju pricu koju je prosao s igracem iz Petrusevca, koji ce ti reci DA NE ZNAS UPALITI skuter i zato ti izgaraji svijecice svakih par km, a bubnuo je neki karb onako od oka i skuter dimi kao lokomotiva..
Onda te zovu ljudi iz svih krajeva Hrvatske, i ti pojedinci se skupljaju kroz moje usi kap lijevak s istom pricom i istom sudbinom. Cesto kazu ovako, dobio sam pumpu od njega, ko fol sredjenu, stavim na skut, ono opet nista. Pa plati dostavu opet k njemu, s tik da se prethodno placa HP express, i onda se ponovno pri primiku placa HP express, sve na teret primatelja iako je njihov zajeb.
Dakle ja vas molim da odete tamo i u jedan poznati shop/servis koji ne mozete danas fulati, i da iznesete svoje dojmove
Pa cemo se onda razgovarati kako to inace bude nakon njihove obrade, ako uopce ne prodate skuter jer ljudi popizde i upravo to naprave nakon njih.
Kad vas se skupi par nezadovoljnih, onda cu Vam osobno prezentirati sta to oni rade (par minuta posla, ili par sekundi ako ti samo lupi pumpu cekicem), a nakon toga cu vam pokazati i napraviti da stvar dela.