Tehnički kutak > Garaža
Iguana by tdj (nrg pwr DD)
tdj595:
Da da, vec je rijeseno to, hvala svakako :icon_thumright:
aragonY:
Sa superbosnom sat poblesavi i izbacuje gluposti al nije mi se nikad stigao resetovati.
Btw mazanje dihtunga diht masom nije fus nego mjera opreza, samo da se zna ;D
nrgmc2-tuning:
Fora boja skutera i dobar skut opčenito samo najiskrenije ja neznam šta vi očekivate od skutera starih 10+ godina da je sve u top i novom stanju i bez nekih šarafljanja ili zamjenskih djelova. Tržište je krcato toga i teško izbjeć. Budi sretan da je kolko tolko još dobar i u glavnom nitko te nije tjerao da tog kupiš , na tebi je bila odluka zar ne ? :icon_biggrin: :icon_thumright: ;D
tdj595:
Kupljen je italkit srebrni iglicasti 15mm pa se ispostavilo da je zapravo malo siri
Klip je bio nesto uzi, pa je turpijom preraden da iglicasti upada unutra.
Takoder su prosirene rupe za ulaz i izlaz vode iz cilindra, nemam sliku prije ali u usporedbi s ovim motoforce cilindrom dosta su manje bile
tdj595:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 09 Lipanj, 2019, 11:06:27 ---Fora boja skutera i dobar skut opčenito samo najiskrenije ja neznam šta vi očekivate od skutera starih 10+ godina da je sve u top i novom stanju i bez nekih šarafljanja ili zamjenskih djelova. Tržište je krcato toga i teško izbjeć. Budi sretan da je kolko tolko još dobar i u glavnom nitko te nije tjerao da tog kupiš , na tebi je bila odluka zar ne ? :icon_biggrin: :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
Slazem se potpuno, cijena i je bila realna (u usporedbi s ostalim koji su se tad prodavali), nego samo kazem, to je bio jedan od onih oglasa gdje se namjerno sakriju sva ostecenja, jbg ne ocekivam puno za te pare al nemoj me lagat... takoder je npr lagao za godinu u oglasu i da nema zamjenskih dijelova. Gade mi se takvi, al ajde uzeo sam ga vise zbog lokacije i da si olaksam i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju