Tehnički kutak > Garaža
Iguana by tdj (nrg pwr DD)
Corector:
Drago mi je da si obratio pozornost na zupcanik uljne NA radilici. Skoro svaki baca, a pitanje je koliko dugo izdrzi u centru, jer sam vec pretrsao 10ak radilica i pozorno pratio utisnuca, uglavnom su minimalna, a.nasao sam i jako utisnute zupcanike.... Ja ga testiram novog pa cemo vidjeti. Ako bude kratko trajao, nosim ga na toplinsku obradu pa nek bude tvrd maksimalno duboko, jer inace se radi 0.8mm u dobinu, a maksimum je cini mi se 1.5mm.
Uvjerio sam se da na pitomim setupima tipa serijala, to vozi jako dugo i kad baca opako to bendixa, a kad zavrtis malo ozbiljnije radilicu, problemi nastaju jako brzo.
Vjerujem da ce se broj puknitih piaggio radilica znatno smanjiti nakon obracanja pozornosti na ovaj detalj :D
tdj595:
Da, to sam i vidio u tvojoj temi.
Malo sam silikonom zalijepio sajbicu 0.5mm za zupcanik jer sam vidio da bez lijepljenja, sklizne sajba u onaj utor na kraku radilice. I onda sam umjesto org podloske stavio 5mm sajbica.
Medjutim skuzio sam da mikroremen putuje lagano prema tim sajbicama a posto su one manjeg promjera od org podloske mogao bi skliznut iako nakon 3-4000km jos nije. Svakako cu dat potokarit podlosku na 5mm i to je to
PchelaUbica:
Dooobra je iguana :D okaci slobodno jos slika!
dario007:
Koji variomat je gore?
tdj595:
Ma jos uvijek hi speed g#vn%, iako u zadnje cak i dobro funkcionira s ditech polutkom. Nedavno sam zamalo narucio mhr team, taj ce ici uskoro, s touringom. Samo ne znam jel ga potrebno tokarit vidio sam u vise tema da to rade
--- Citat: PchelaUbica - 09 Lipanj, 2019, 22:10:05 ---Dooobra je iguana :D okaci slobodno jos slika!
--- Kraj citata ---
Hocu :icon_thumright: treba ga oprat prvo sad kad je gotovo s kisama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju