Tehnički kutak > Garaža
Iguana by tdj (nrg pwr DD)
tdj595:
Evo da ja napokon otvorim temu u garazi, Iguana green jer u org racunu od motora tako pise,
kupljen od jednog malog muljatora za 7000kn, ali ajde bio je u blizini pa nisam trebao organizirat nikakav prijevoz... ako citas nabijem te...
Skuter je stvarno ok bio, kad sam ga prvi put probao bilo mi je jasno zasto ga prodaje, ali nisam previse ulazio u rasprave, skuter se nije posteno htio razvrtit jer je serijski auspuh bio zacepljen... ugl mali je imao spike kao bio na moru s njim bla bla, super skuter a imao ga u vlasnistvu 2mj... nebitno, u tom trenutku a i par mjeseci prije i poslije nije nista bolje naletilo pa sam uzeo, trazio je prvo 7500 pa je spusteno na 7.
Slika previse i nemam jer uvijek radim po njemu kad stignem, pa sto slikam slikam i to je to...
Pomalo cu ovdje dodavati sto se radilo u zadnjih 7-8 mjesecni sto ga imam.
Sve je ovo vec vise puta prozvakano, pogotovo setup koji je trenutno na njemu ali eto mozda nekome bude od koristi...
tdj595:
Odma je prvi dan masina isla dole
Ovo mi je odlicna metoda, okrenem nogare naopako, podmetnem 2 klupice i onda odsarafim amortizer, i masina padne dolje, ovako uvijek skidam karb, moze se cak i cilindar zamijenit...
U pozadini mozete vidit jednog francuza kojeg ne podrzavam u svom dvoristu ali se pokazao ok s obzirom na godiste... svakako stoji neregistriran vec skoro 2 god i pocele su biljke rasti iz vrata i slicno
Ne znam zasto sam vjerovao muljatoru na rijec, ali evo, kad sam skinuo masinu nasao sam motoforce termogrupu (iako ne zamjeram jer sam ju dobro isforsirao i pokazala se sasvim ok...)
Stanje u prijenosu nije bilo bajno, vodena ne curi ali je sve bilo sporko od antifriza i zupcanik uljne na radilici je dobio dobar utor
tdj595:
Evo jos nekih slika prije ugradnje tp black trophy
Odma je stavljeno novo original kvacilo s novim polini crnim federima i malossi wingbell.
Radilica je serijska bez lufta igdje i ako je vjerovat satu presla je 14k km tada. Vjerujem da je tako i bilo jer se jos uvijek drzi na 20+k km na base setupu. Za cudo po skuteru stvarno nije bilo puno, sarafljeno, sve original dijelovi, osim termogrupe i senzora. Zvono i matica kvacila nikad nisu bili skidani, remen je bio original na 18.5 sirine, a remen uljne za zamjenu iako jos nije dosao na red.
Odma se vidi fus kod montiranja termogrupe, dihtunzi su mazani diht masom i slicno... vidio sam i razlog zasto je zamjenska termogrupa tu - senzor temperature i termostat je mijenjan, pretpostavljam da je oboje otislo pa se vozilo sa termostatom koji ne otvara pa je bilo
tdj595:
Sutra nastavak sto se radilo, ukratko ugradjen tp trophy, giannelli extra v1, kineski phbg 21 i jos puno sitnica.
Nrg je danas polozio trip od cca 50km u 2 smjera po dosta brdovitom terenu sa trophyem i 21mm phbg, mirno spavam.
Sat je zajebavao, pretpostavljam da gubi kontakt jer se preko svake rupe resetirao i cak 2 puta vratio na prijedenih 0km. Mislim da tu prste ima i superbosna... imam ispod sica denso iridium 10ku, ali je nisam ustekao danas jer je zajebavala na bogatijoj smjesi prije. Sad je karb uredno postelan ali sam ostavio bosnu da ne bi bilo iznenadjenja u voznji. U povratku s tripa sam uzeo motip kontakt sprej pa se nadam da cu taj problem otklonit
JogFromYamaha:
pogledaj si fergazer, na tim kineskim kopijama jako jako cesto zejebava plovak i izaziva cudne probleme
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju