E, svasta se izdogadjalo s njim u zadnjih godinu dana. Posto sam napokon polozio A kat i uzeo beverlya malo je pao u zaborav u zadnjih par mjeseci.
Proslo ljeto sam ga dobro razbio, proklizo prednjom kad sam naglo zakocio, ugl. nije bilo nesto strasno ali se iskrivila vilica na prihvatu za volan, kada sica je puknula po pola i sic se rasparo. Od Daria sam uzeo vilicu (hvala na dobroj cijeni
) i volan mi je poklonio tako da je sad sve 100% ravno opet. Kadu sica sam zalijepio epoksidnim ljepilom i armirao mrezicom za gips i mogu reci da drzi jako dobro s obzirom na mojih 100+ kg.
Jedna bocna plastika je napuknula ali to cu lako sredit kad dode na red, i onda je plan obojat ga u nekakvu sivo-crnu kombinaciju, to ce doci na red kad padnu malo vrucine i vlaga u zraku jer sumnjam da bi dobro ispalo u ovakvim uvjetima.
I treba novi sic ubacit jer je puknula plastika u njemu i to sumnjam da cu moci zalijepit.
Od dijelova je u meduvremenu ubacen mhr team multivar i to mi je bilo nevjerojatno koliko je bolji u odnosu na polini hi speed. Sa 7.2 rolicama vrti ~9200 i skace na startu na najmeksim federima kvacila. Pojeo je 2 seta rolica a evo trece se dobro drze. Razmisljam ubacit 7% produzenje od zipa ako naleti. I usput promijenit lezaj getribe i kotaca jer je to sve originalna ugradnja.
LV touring je trenutno na njemu, ostavio sam ovaj karb 21mm s trokut airboxom i ulazom 24mm, znam da je overkill za base i bacvu ali ne trosi puno a i ne vozim ga puno tako da ce to ostat.
Ide dosta dobro, uhvati nekih 100 po satu na kracoj ravnici uspravan s mojom tezinom. U dvoje isto bez problema krece i dobro vuce i na brutalnim uzbrdicama.
U steku je nova vodena pumpa, motoforce racing radilica, koyo lezajevi, novi iglicasti i karike za trophy. Jos cekam da prolupaju ovi kbc korea i serijska radilica. To sve vec ima sad nekih 40k km.
Gledam mu i gume kombinacija k61 zadnja i hoop posto nisam zadovoljan s ovima k62 na njemu.
Ubacit cu koju sliku, trenutno sam ga posudio prijatelju na tjedan dana pa kad ga vrati.