Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (73/78) > >>

aragonY:
Pa ako struja nije blokirana nema potrebe da se dira..

dario007:
Struja i ako je blokirana,blokirana je na 11soma,ali bi rekao da radi bacvice ne moze vise razvrtiti i da nije nis blokirano.

Fran mozes si sa cdi-a izbacit bijelo-crnu zicu iz dzeka,onda taj solenoid nece skljocati i raditi bzvz.Ovdje cu isto sloziti blindu do karba,ali i ostavit izbacenu zicu da on uopce ne radi.
Moram provjeriti i airbox,mislim da je manja lulica za ulaz zraka nego na starijim tipama.

Za svaki slucaj sam i auspuh skinuo i provjerio ima li tuljac,skinuo ga je majstor.Na zalost nemam kajlu da isprobam kako se ponasa sa kajlom u advance,jer ovako na leru radi dosta bezlicno.

Corector:
Rade probaj staviti i nanisaniti stari magnet preko ovoga dok je na radilici, mislim da bi mogao vec od oka primjetiti da je faza drukcija. To su radili i na purejetima od 2005. mamu im hebem.

fran_hr:
I odspojit cu ga samo kad ce mi se dat skidat cijela bocna plastika jer to je aprilia pa sve moras skinut da bi doso do neceg...
Evo moje uljne, kolko ja kuzim ona je taman kak bi i trebala bit, sajla je napeta lagano i cim se pipne gas se pomice i na uljnoj. Nije nikad napinjana to je sigurno

Airbox je kod mene fi ko kod starih tipa ne sjecam se tocno kolko je.

Corector:
Dobro je podesena tvoja uljna. Na starim modelima se nije mogla u minus podesiti i da hoces.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju