Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (68/78) > >>

Corector:
Garant je preko 200 eura? Neda mi se ic provjerit. Edit, evo saznao 172,40%u20AC.

Treba to sloziti na stari tip paljenja i bok, sve te stvari koje su ubacili u Euro4 masinu su gluposti i ocito termicko preopterecenje agregata s poslijedicama u originalnom stanju.  Jedina pozitivna stvar je odlican odaziv na gas.

Lijep i obecavajuci opis, Malossi daje varijabilno stelajuce paljenje.

Ima cak i uputstvo kako natjunirati skuter:

--- Citat: ---SCOOTER WITH ORIGINAL SETUP
We recommend the use of Malossi Wild Lion or Flip exhaust systems, in order to obtain the best performance. It is necessary
to replace the main jet 58 with 65, also removing the intake diaphragm present in the carburetor. Mounting the control unit does
not require any modifi cation to the engine and transmission. We recommend mounting the hub without limiter, art. 2311599B,
or the Multivar variator, art. 51 9019.
--- Kraj citata ---

nenadlaza:
corektor  cena je oko 140funti i mozda bi moglo da se ugradi staro paljenje  ako  su namotaji isti kao ranije.ja se dvoumim dal da kupim taj model nrg-a a stari tipovi polovni su ovde preskupi od kad je piaggio poskupeo za nekih 200e.

Corector:
Kazu decki da su namotaji kao stari tip, ja nisam osovno provjerio. Ali imam pouzdan izvor.

nenadlaza:
nisam imo prilike da vidim namotaje al ako su isti kao stari 5+1 onda bi moglo da se prepravi jel sigurno u taj cdi novi ide  neki senzor ulazni ili neka kontrola tipa sonde. probo sam da skinem uputstvo al neide  pa dali ti mozda mozes da nabavis  to da uporedim sa semama koje vec imam.naj veca stavka za prepravku i odblokiranje je cdi, a sve ostalo je mehanika    sem auspuha koj moze da gura za pocetak.

zeba0712:
Ajmo mali update:

Dakle, stavili smo diznu 66, ostavili LeoVince Touring, Malossi variomat MHR, ručni čok i rolice 4,7 - s trokiranjem više nema problema, ali skuter jedva ide 65km/h.

Danas ćemo vratit orginal rolice, mislim da su 5.7

Nadam se da više neće bit problema s tim trokiranjem, jedino još treba malo bolje poriktat karburator. Nisam se stigao previše zezat s tim!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju