Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (67/78) > >>

zeba0712:

--- Citat: nenadlaza - 21 Siječanj, 2021, 17:03:25 ---zebo upravo sam saznao da je i cd limitiran

--- Kraj citata ---

A šta to zapravo znači?

Jer koliko sam skužio dario je jednog složio da ide 80km/h i kaže da ide čist oke. Meni više i bolje ne treba.
Zapravo mene i sad ne muči brzina niti najmanje.
Ono što me muči je to trokiranje i gušenje kad je hladan. Pa se nadam da će ručni čok nešto popravit. Vidjet ćemo.

I još me zanima da li netko sa sigurnošću zna jel ide elektronska blokada na njega?

Corector:

--- Citat: zeba0712 - 25 Siječanj, 2021, 08:30:40 ---
--- Citat: nenadlaza - 21 Siječanj, 2021, 17:03:25 ---zebo upravo sam saznao da je i cd limitiran

--- Kraj citata ---

A šta to zapravo znači?

Jer koliko sam skužio dario je jednog složio da ide 80km/h i kaže da ide čist oke. Meni više i bolje ne treba.
Zapravo mene i sad ne muči brzina niti najmanje.
Ono što me muči je to trokiranje i gušenje kad je hladan. Pa se nadam da će ručni čok nešto popravit. Vidjet ćemo.

I još me zanima da li netko sa sigurnošću zna jel ide elektronska blokada na njega?

--- Kraj citata ---

Ne ide ti elektronska blokada na njega. Isla bi ako bi stavi klasicni cdi/bobinu od ranijih generacija glede euro normi, na taj nacinbi otklonio i blokadu okretaja, i dobio mogucnost ugradnje elektronske.
Cdi/bobina ti je trosak, i trebas 3 zice spojiti na nju i napraviti stopice.

zeba0712:
E da su mogli više zajebat skuter - mislim da nisu!  :angry9:

aragonY:
Svi se slazu s tobom. Ali naci ce oni jos nacina ne brini  ;D

nenadlaza:
  ovo ti je cdi neblokiran da malo mrdnemo temu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju