Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
matija84m:
nenadlaza:
dali se tema nastavlja ? ja nesto planiram da kupim taj model nrg50 2te4 pa i mene zanima kako se on steluje.imam pitanje zar to nije ista masina kao kod free.ima da vam kazem nesto u vezi suga-cok da kod orginala treba vremena da se ugreje dok sam naprimer kod pomenutog free- ja imao saug koji je vrlo kratko radio nekih 35sek +- al nije odma ukljucivo nego nakon 10sek. zebo koje su dimenzije rolnica 13 ili 19.
zeba0712:
Ma saga se nastavlja i dalje.
Čekam sad malo proljeće, pa ću stavit kako je dario rekao diznu 66 i ručni čok. Onda ćemo vidjet hoće li bit šta bolje.
Skuter je zapravo ok, ali izgleda da ga stvarno taj automatski čok zajebava do daske i to dok se ne ugrije. Vidjet ćemo.
Mene zanima kako taj ručni čok radi? Jel se on stisne, upali skuter i onda se mora ponovno stisnut da se ugasi, ili sam izbaci kad mu više ne treba (recimo kao na automatic Tomosu?).
dario007:
Rucno vratis,ali ti je na tom coku toliko puno goriva,da ga doslovno upaljenog ostavis 2-3 s i spustis ga.Ja ga recimo cijelu ljetnu sezonu nisam nijednom dizao,dok sad nece upalit bez coka.
zeba0712:
--- Citat: dario007 - 21 Siječanj, 2021, 08:09:44 ---Rucno vratis,ali ti je na tom coku toliko puno goriva,da ga doslovno upaljenog ostavis 2-3 s i spustis ga.Ja ga recimo cijelu ljetnu sezonu nisam nijednom dizao,dok sad nece upalit bez coka.
--- Kraj citata ---
Baš ću vidjet kako će to radit ako složim!
Nadam se da će bit ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju