Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (59/78) > >>

dario007:

--- Citat: fran_hr - 31 Srpanj, 2019, 04:00:01 ---Poz decki, vozim apriliu sr50r 2018 sa svim blokadama jos uvijek, upravo sam procitao cijelu temu i zakljucujem da jos nisam vidio niti jednu novu apriliu ili novog nrg-a da nema problema s tim ler gasom. Od kad sam ga kupio moram ga palit s malo gasa i kad malo odradi sa drzanjem gasa radi normalno, no ako npr odem na neku voznju cca 10km i stanem i pustim gas do kraja motor se u vecini slucajeva ugasi...moj frend kupio istu apriliu 2019 godiste i ima isti problem kao i ja...nemam nekakvu ideju kako ga rijesit.

--- Kraj citata ---

Imas garanciju,vozi u servis nek stelaju.Ista stvar kao da kupis novi auto koji moras paliti sa gasom i koji se gasi na semaforima,nije li tako?

I nemoj da ti prodaju pricu da to tako mora biti,jer ne mora.Skuter se topli ne smije gasiti.

zeba0712:

--- Citat: fran_hr - 31 Srpanj, 2019, 04:00:01 ---Poz decki, vozim apriliu sr50r 2018 sa svim blokadama jos uvijek, upravo sam procitao cijelu temu i zakljucujem da jos nisam vidio niti jednu novu apriliu ili novog nrg-a da nema problema s tim ler gasom. Od kad sam ga kupio moram ga palit s malo gasa i kad malo odradi sa drzanjem gasa radi normalno, no ako npr odem na neku voznju cca 10km i stanem i pustim gas do kraja motor se u vecini slucajeva ugasi...moj frend kupio istu apriliu 2019 godiste i ima isti problem kao i ja...nemam nekakvu ideju kako ga rijesit.

--- Kraj citata ---

Da, upravo ista stvar kod mene od početka.
Jedino što sam ja prekrižio garanciju i odmah skinuo blokadu, pa se i dalje zajebavam s podešavanjem.
Uspio sam jedino dobit da se baš odmah nakon 1km ne gasi.

Jel ti trokira kad krečeš dok je hladan?

matija84m:
Ocito su lose serijske postavke karba.

Bas me zanima kako ce to majstori u servisu rijesit :laughing7:

zeba0712:

--- Citat: matija84m - 31 Srpanj, 2019, 11:07:03 ---Ocito su lose serijske postavke karba.

Bas me zanima kako ce to majstori u servisu rijesit :laughing7:

--- Kraj citata ---

Zato i je tako sjebano što je riktao majstor u servisu očito.
Zato sam ja i odjebao garanciju.

fran_hr:
Meni ne trokira nikad nista, okej kuzim da karb nije dobro postelan ali zasto je to na svim novim skuterima s tom masinom to se jednostavno nebi smjelo dogadati. I sad ako ja pojacam ler gas na saraf on ce taj trenutak upalit oke radit normalno al ce kasnije povisit okretaje i opet ne štima :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju