Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
DNKZ:
--- Citat: SF2 Freak - 30 Srpanj, 2019, 07:23:14 ---
--- Citat: zeba0712 - 30 Srpanj, 2019, 07:19:08 ---
--- Citat: Corector - 29 Srpanj, 2019, 15:08:18 ---Daj se zaleti do Zagreba da rijesimo misterij, dodji na meet.
--- Kraj citata ---
U planu mi je definitivno.
Samo moram nekako uskladit sve obveze, a i godišnji je blizu pa se bojim da će to bit tek negdje kraj 8.mjeseca.
Daj mi samo u inbox ostavi broj moba.
--- Kraj citata ---
Evo samo kaj nije :toothy3:
--- Kraj citata ---
Kaj to znaci.....
fran_hr:
Poz decki, vozim apriliu sr50r 2018 sa svim blokadama jos uvijek, upravo sam procitao cijelu temu i zakljucujem da jos nisam vidio niti jednu novu apriliu ili novog nrg-a da nema problema s tim ler gasom. Od kad sam ga kupio moram ga palit s malo gasa i kad malo odradi sa drzanjem gasa radi normalno, no ako npr odem na neku voznju cca 10km i stanem i pustim gas do kraja motor se u vecini slucajeva ugasi...moj frend kupio istu apriliu 2019 godiste i ima isti problem kao i ja...nemam nekakvu ideju kako ga rijesit.
fran_hr:
I da, zaboravio sam dodat... sad nakon ove procitane teme me strah otic u servis i skinut blokadu jer kolko vidim mogu ocekivat sranja :sad1:
matija84m:
Karburator moras ustelat, zato se gasi.
A ovi drugi problemi se daju brzi rijesit. Kad znas kaj treba napravit. Ali to ti u servisu nece niko radit.
Corector:
Jbg, danas ti se sve odradjuje kao na bojisnici kad doktor dotrci i zakrpa ranjenika te otpici dalje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju