Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
dario007:
Nije problem,jedan si od rijetkih koji je dosao,predstavio sebe i svoje vozilo,tako da mi nije problem pomoci.Ovi padobranci iz tehnike nek citaju po temama,da se svega nac i naucit.Ja sam nekada isto citao,trazio i stelao,nitko se ne rodio naucen.
tdj595:
Ali meni i dalje nema smisla da je ne znam kako bogat, kako ide tako slabo pa to je nemoguce, negdje je nesto jednostavno prevideno jer ovo nema smisla. Pa nije bogat toliko da mu svjecice crkavaju. Trebo bi moc po ravnom napunit bar 90 po satu
zeba0712:
@dario007 - kad popizdim do kraja s tim skuterom, onda ga vozim tebi, pa se ti igarj s njim! :) hehe
@tdj595 - da, to i meni i dalje nije jasno, al više-manje sam navikao. I 78 je meni čist dosta, al kopka kad znaš da mora bolja. :)
dario007:
Neki dan sam slagao runnera sa dr.evom,polini variomatom i tt-om postelanog po forumski.Skuter je isao max 60km/h,a brda nije smio vidjeti.Razlika moje i forumske stele je bila 3br na glavnoj dizni i 0.3gr rolicama,ali nije bilo falsa,fusa i nekih bitnih propusta.
Od mene je nakon dva dana otisao sa 104gps-a krajnjom
zeba0712:
--- Citat: dario007 - 16 Srpanj, 2019, 09:46:09 ---Neki dan sam slagao runnera sa dr.evom,polini variomatom i tt-om postelanog po forumski.Skuter je isao max 60km/h,a brda nije smio vidjeti.Razlika moje i forumske stele je bila 3br na glavnoj dizni i 0.3gr rolicama,ali nije bilo falsa,fusa i nekih bitnih propusta.
Od mene je nakon dva dana otisao sa 104gps-a krajnjom
--- Kraj citata ---
Pa to se traži.... :)
Čim uhvatim malo vremena, zovem te da se dogovorimo, pa da počačkaš to kako treba! :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju