Nalijeva cok i to nemres sprijeciti,jer ne mozes stelati kolicinu goriva nego samo vrijeme rada.Na drugim karbovima mozes cok diznom,ali ovdje nije izmjenjiva.
Tako da ti je rijesenje rucni cok,palis ga po potrebi,obicno na hladnije vrijeme ili za prvo paljenje.Po toplom vremenu ga ni ne treba.
Benefit je da ti skuter u prosjeku trosi pola litre manje,jer ga ne pali bzvz na svakom paljenju.
Igrao sam se sa time na mc2 kad je bio 50cc i dobijes ga da super radi po ljetu i full kratko,ali ga po zimi dragi bog nebi upalio,pa sam ga vratio na tvornicku postavku,iako kod mene nije bilo nekih osjetnih problema i velikog trokiranja.
Problem ovlastenog servisa ili kod kog vec slazes je da netko nema vremena(citaj ne moze taj posao naplatit)igrat se sa takvim sitnicama i onda se to sve slaze po spranci.
Najbolje rijesenje ti se sam igrati sa takvim sitnicama,zato i je forum i mi zaludjenici u te pi*darije.
Ako seraf smjese zatvaras,radit ce ti jos gore(bogatije).Da se vecina tih stvari sloziti,samo je problem sto ti ne znas sta napraviti za dobiti rezultat,pa sa frendom nabadas.
Ovak na prvu ti mogu rec da seraf smjese otvoris na 2-2.5 kruga od zatvorenog pa vidis kako bude.U slucaju da ti ostanu poviseni okretaji kad stanes sa skuterom onda seraf pritvaraj po 15min dok ga ne dobijes da odma spusta na ler(smatra se korektno i ako 1-2s zadrzi okretaje)Nakon otvaranja ces si samo seraf ler gasa opet malo morati podesiti.