Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace+bacva

<< < (3/5) > >>

tdj595:

--- Citat: PchelaUbica - 05 Lipanj, 2019, 22:07:45 ---Haha liiik. Nemoj onda jednu kariku ak ces vecinom na bacvi vozit.
Uzmi repliku ili nesto ko onaj alu airsal s 2 karike

Btw midrace centralna , male opruge, rolice,
Hm dizne i stelung karba. Na 11000 okretaja.
Ne ide ti to jedno i drugo . Pogotovo ak mislis tak swappat nabrzinu. I da to svaki put stelas :s
Jedino zato kazem da uzmes nes ovako kao jaci base. Nije da te odgovaram

--- Kraj citata ---
A znam ali eto treba mi jedno 15min za zamijenit auspuh, valjcice i federe kvacila.
Za karb mi isto treba 15ak min. Pogotovo ako vec unaprijed znam setup koji treba ubacit.
Znam da vecini glupo zvuci ali volio bi naci neki kompromis, vjer dobro i govoris kompromis je jaci base ali eto mene samo konkretno zanima sport pro i touring

tdj595:

--- Citat: dario007 - 05 Lipanj, 2019, 22:15:10 ---
Dax ti je imao taj setup jedno kratko vrijeme.Nit smrdi nit mirisi.Islo je ko base sa auspuhom tipa zx.Vrtio je tih nekih 9500rpm

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: onda cu jos razmislit, ali opet to sto kazes je i ok, ni ne ocekujem neka cuda od touringa, tako da taj efekat base sa zx bi vjerojatno dobio i sa replicom i touringom. Sto mislis?

dario007:
Trophy i bacva su ti bolja komba po meni,ja sam ga u pocetki vrtio 8000-8500rpm i isao je jako lijepo

Grotty:
Dok sam imo dreva sam iz zafrkancije probo stavit sc22, ima dost snage kaj se mene tice, nema bas neku krajnju al se ne dreci a opet ide i traje ziher

lukazikaovic:
Koliko vidim iz opisa profila piše ti da imaš extru auspuh koji je smeće. Kratak top sa smeće vunom koja izgori u rekordnom roku i zato ti se skuter dreči ,a vibrira jer top nije nikako ucvrscen.

Ako vec mislis kupit yasuni c16city kupi ga odma bez ovih ostalih dijelova po mogucnosti novog da nije 100 dice prčkalo po njemu.

Kad skuzis da je taj auspuh tiši duplo od extre, a duplo jaci nece ti padat ovakve ideje na pamet  :icon_biggrin:

ja iman yasuni R,a prije san ima extru. Razlika nebo zemlja u decibelima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju