Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace+bacva

<< < (4/5) > >>

RunnerSukosan:
City16 je na sport pro jako tih, stvarno?! :laughing9:

lukazikaovic:

--- Citat: RunnerSukosan - 06 Lipanj, 2019, 07:10:04 ---City16 je na sport pro jako tih, stvarno?! :laughing9:

--- Kraj citata ---

ma nisan ja govoria za sport pro. nego da mu je bolja opcija na sadasnji setup koliko vidin u opisu pise da ima trophy.

yasuni je stvarno dosta tiši od konkurencije. Pogotovo ako se nece vrtit priko 10.

tdj595:
A jbg znam sve ali extru sam preradio i dosta je tiha sad, cujem yasunia svakakvih po gradu nije to nista osjetno tise. Ali svakako idem na touring,  nego eto volio bi vidjet hoce li radit sport pro na njemu pa da mogu u pola sata sat swapat na jaci setup ako mi dodje, imam i 2 karba pa bi jedan postelao za bacvu drugi za rez.

Kuzim ja sve sto vi govorite da je optimalan trophy i R za ovo sto meni treba, al jbg volio bi probat, ako ce sport pro+bacva ic ko neki base sa slabijim spuhom to mi je ok, samo me zanimalo je li sport pro mrtav na nizim okretajima tj bi li se to dalo vozat po gradu svaki dan s bacvom. Koliko vidim na onim grafovima AC verzija tog kita sa zx ima dosta sirok powerband tako da cu vjerojatno probat ovo... ako ne onda nabavit jos jedan skut za zajebanciju

PchelaUbica:
Deru se svi. Meni vec ide na k moj city16.

dario007:

--- Citat: tdj595 - 06 Lipanj, 2019, 11:27:35 ---A jbg znam sve ali extru sam preradio i dosta je tiha sad, cujem yasunia svakakvih po gradu nije to nista osjetno tise. Ali svakako idem na touring,  nego eto volio bi vidjet hoce li radit sport pro na njemu pa da mogu u pola sata sat swapat na jaci setup ako mi dodje, imam i 2 karba pa bi jedan postelao za bacvu drugi za rez.

Kuzim ja sve sto vi govorite da je optimalan trophy i R za ovo sto meni treba, al jbg volio bi probat, ako ce sport pro+bacva ic ko neki base sa slabijim spuhom to mi je ok, samo me zanimalo je li sport pro mrtav na nizim okretajima tj bi li se to dalo vozat po gradu svaki dan s bacvom. Koliko vidim na onim grafovima AC verzija tog kita sa zx ima dosta sirok powerband tako da cu vjerojatno probat ovo... ako ne onda nabavit jos jedan skut za zajebanciju

--- Kraj citata ---

Ima momenta,propinje od nule,tako da nema brige

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju