Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace+bacva

<< < (2/5) > >>

tdj595:
Mozda nisam dao dovoljno informacija ali ovakav je plan: uzimam touring 100%, a volio bi stavit neki malo jaci kit i vozit ga na touringu ali da ide a ne da je mrtav. I onda u medjuvremenu nabavit rez. auspuh tipa c16city, nardo bitno da ostaje centralna nogara... i kad me pukne za vikend ga nabrzinu swapat, olaksat malo valjcice i malo izdivljat pa vratit touring.

PchelaUbica:
Haha liiik. Nemoj onda jednu kariku ak ces vecinom na bacvi vozit.
Uzmi repliku ili nesto ko onaj alu airsal s 2 karike

Btw midrace centralna , male opruge, rolice,
Hm dizne i stelung karba. Na 11000 okretaja.
Ne ide ti to jedno i drugo . Pogotovo ak mislis tak swappat nabrzinu. I da to svaki put stelas :s
Jedino zato kazem da uzmes nes ovako kao jaci base. Nije da te odgovaram

tdj595:
A gledaj ako ce sport pro i bacva ic isto ko trophy i bacva i to mi je ok

PchelaUbica:
Svi znaju da 1 kariku treba vrtit, a i trazi te drukcije postavke karba i prijenosa

dario007:

--- Citat: tdj595 - 05 Lipanj, 2019, 21:45:18 ---Dakle dosta mi je prdekanja buke i vibracija rez. auspuha, kupit cu lv touring. E sad me zanima, znam da je trophy sasvim dovoljan za izvuc max iz njega, ali bi ipak stavio neki alu cilindar.
Mhr replica je prvi izbor i znam da dugo traje kvalitetan bla bla, ali opet necu dobit vjerojatno puno u odnosu na trophy... a cijena prava sitnica.
Vjerojatno glupo pitanje ali me zanima sport pro mk2+touring+21 karb, jel bi to mrtvo bilo na nekih 9500 okr ili bi mozda cak bolje islo nego replica? Znam da nema sta radit midrace cilindar s 1 karikom na bacvi, ali cijenom je ipak pristupacnije nego replica. Misljenja? Radi se o nrg power

--- Kraj citata ---

Dax ti je imao taj setup jedno kratko vrijeme.Nit smrdi nit mirisi.Islo je ko base sa auspuhom tipa zx.Vrtio je tih nekih 9500rpm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju