Nisam htio nista komentirati kad sam tek pročitao post al eto kad je vec pokrenuta offtopic tema..
Ne razumijem cemu stalno "omalovazavanje" pedesetke kao skutera. Ja to ne vidim kao "nije svako u mogucnosti da ima nesto jace" vec stvar licnog izbora iz licnih razloga. Svako vozilo je luksuz, osim purejeta naravno, to je dzabna voznja
I ne volim nikog nosati po ustima tako da cu sebe uzeti za primjer. Bacio sam para i para na runnera pedesetku, dosad sam mogao uzeti bilo sta jace ali nisam. Love se uvijek nekako "ukrade" od neceg drugog pa se da na te neke gluposti koje nam daju tu neku satisfakciju jer smo si neku zelju ispunili(samo ako zelis). Nekom je to dio za motor, nekom novi frizider, nekom lijep cvijet za vrt, felge za auto..... i tako u nedogled. Ne bi bio fazon da smo svi isti, ne bi bilo zanimljivo.
Meni je interesantnije vidjeti da neko radi ovo sto je corrector uradio sa pedesetkom do Turske nego da je neki litras bio u pitanju. Jednostavno mene ta strana dvotockaskog svijeta ne zanima i sta sad hocemo reci da sam ja jadan jer nisam polozio za A kategoriju?
Hvala Bogu ljudi su se izborili za slobodu, svak ima pravo da radi sa svojim zivotom sta zeli. Ali ta "sloboda" se cesto iskoristava za nametanje svojih izbora drugima ili ti ga ispiranje mozga sto definitivno nije ok..