Greska je ako kupis Apriliu Ditech. Makar i tu ima spasa, uzmes piaggio purejet masinu i isplati se, sve je na klik skoro.
Ako imas Piaggio Nrg Purejet ili Gileru Runner Purejet onda nemas brige, upravo to sto ga nitko nece i sto se malo vozi je jedna velika lrednost i neiskoristen potencijal.
Vi ste svi u kur*u s razmisljanjem. Ostavit ce visestruko vise para za karb skuter i to za pisljive zamjenske dijelove, gdje se slaze kula od karata, i da vozi od danas do sutra, sto dodje krpanje na rate.
Ako je skut ocuvan i nije fizicki unisten stemajzlom, pajserom, krampom, i ako nije vozen po Srbiji, s gustom cu doraditi par propusta na kojima je tvornica mislila okretati lovu, ali su se sjebali jer su pretjerali, a onda vise necu ni ja imati koristi kad ga ucinim vjecnim, ali barem ces se moci rugati svima koji voze skuter s karburatorom.
Samo te molim da izneses svoje dojmove s vremenom, jer ispadam budala, a fali mi nezavisnih forumasa da se stvori teski neugodnjak
Ja cu te kontaktirat uskoro, moram prvo potrosit ovaj opijum kojo sam prosvercao iz Turske...
haha samo polako
nadam se da trosis dobar opijum ^^