Općenito > Trgovine
Luna Vision 2 MOTOFORCE SPORT
zvonkec92:
Nije ni obicni Motoforce sport jer i on ima na sebi napisan naziv firme i na cilindru i na glavi
bsrnec:
--- Citat: SF2 Freak - 30 Svibanj, 2019, 11:02:21 ---Ovo nije motoforce a pogotovo ne onaj iz racing pakiranja za koji radi athena ako se ne varam.
--- Kraj citata ---
Ugl o bilo kojoj trgovini se radi, ipak smo ljudi i ima dobrih ljudi s kojima se može dogovorit.. Skinut cu taj kit dole i dolazi mf...
Poslovat cemo i dalje tak da ljudi može tema na lock... Rješeno je sve... HVALA BOGU!
Na obostrano zadovoljstvo srecom.. Može tema na lock...
Tomi_ZG:
Teme se ne lockaju po želji,jer možda će još nekome nekad bit od koristi
Samo meni ovo nije ok,ti su skužio da su te zavaljali pa su ti uvažili reklamaciju,a ti lopovi će i dalje varat ljude po APP metodi,treba iskopat o kome se radi i napisat tu da ljudi znaju,ak uhvatim vremena ja ću
Oliverxxx:
Meni se slična stvar dogodila sa jednom firmom iz istočnog predgrađa Zg-a...probali me uvjeriti da je variomat koji su poslali malosijev...ali im nije prošlo.
Nekim poznanicima također probali uvaliti kineske kopije pod renomiranie firme, sistem APP...vjerujem da govorimo o istoj firmi.Cijene su redovito veče u trgovini nego na Njuškalu
PchelaUbica:
--- Citat: bsrnec - 30 Svibanj, 2019, 10:44:23 ---
--- Citat: SF2 Freak - 29 Svibanj, 2019, 23:27:21 ---Pa ako je na slici takav onda mora biti bar priblizno isti i u zivo. Svi motoforce kitevi imaju stambilj a posebno racing verzija koja je ajmo rec jos malo bolje obradena.
Daj baci sliku cilindra , glave , klipa i pakiranja da budemo 100% zicer :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma kakvo pakiranje? Sve je došlo umotano u novinski papir..
Kontaktiral sam firmu tak da čekam da se dogovorimo ako ide..
Evo ovo mi je stiglo..
https://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/kit-70-luna-mineralli-samo-500.00-kn-oglas-27141032
Nije to ta firma da neko ne pomisli.. Ali kit je identičan, samo dosta lošiji...
--- Kraj citata ---
Majstore tise zalis a na oglasu nigdje ne pise Motoforce. Sta hos.
Ili. Prodavac bas navodi da je pravi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju