Općenito > Trgovine
Luna Vision 2 MOTOFORCE SPORT
bsrnec:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Svibanj, 2019, 22:48:47 ---Napiši tu ko ti je to podvalio,da se zna
--- Kraj citata ---
Sutra ujutro se čujem s njima.. Ako se ne budemo bar nešt dogovorili... Ide kako sam gore napisal.. Ako se dogovorimo onda smatrajte da su se "ZABUNILI"... al vjerujem da ide ovo pod jedan..
PchelaUbica:
Ako je njih vise to potvrdilo onda se ne radi o zabuni!
Na te pare si mogao nadodati 150 kn i uzet pravi kit.
Pitas na forumu i posaljes link prije neg sto uzmes. Svi bi ti pomogli
SF2 Freak:
Pa ako je na slici takav onda mora biti bar priblizno isti i u zivo. Svi motoforce kitevi imaju stambilj a posebno racing verzija koja je ajmo rec jos malo bolje obradena.
Daj baci sliku cilindra , glave , klipa i pakiranja da budemo 100% zicer :icon_thumright:
bsrnec:
--- Citat: SF2 Freak - 29 Svibanj, 2019, 23:27:21 ---Pa ako je na slici takav onda mora biti bar priblizno isti i u zivo. Svi motoforce kitevi imaju stambilj a posebno racing verzija koja je ajmo rec jos malo bolje obradena.
Daj baci sliku cilindra , glave , klipa i pakiranja da budemo 100% zicer :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma kakvo pakiranje? Sve je došlo umotano u novinski papir..
Kontaktiral sam firmu tak da čekam da se dogovorimo ako ide..
Evo ovo mi je stiglo..
https://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/kit-70-luna-mineralli-samo-500.00-kn-oglas-27141032
Nije to ta firma da neko ne pomisli.. Ali kit je identičan, samo dosta lošiji...
SF2 Freak:
Ovo nije motoforce a pogotovo ne onaj iz racing pakiranja za koji radi athena ako se ne varam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju