Općenito > Trgovine
Luna Vision 2 MOTOFORCE SPORT
matija84m:
--- Citat: Oliverxxx - 30 Svibanj, 2019, 17:36:33 ---Meni se slična stvar dogodila sa jednom firmom iz istočnog predgrađa Zg-a...probali me uvjeriti da je variomat koji su poslali malosijev...ali im nije prošlo.
Nekim poznanicima također probali uvaliti kineske kopije pod renomiranie firme, sistem APP...vjerujem da govorimo o istoj firmi.Cijene su redovito veče u trgovini nego na Njuškalu
--- Kraj citata ---
Hahaha. Svi su barem jedanput popusili foru. A kad smo naivni. Zato takve trgovine treba zaobic.
bsrnec:
--- Citat: matija84m - 30 Svibanj, 2019, 17:56:15 ---
--- Citat: Oliverxxx - 30 Svibanj, 2019, 17:36:33 ---Meni se slična stvar dogodila sa jednom firmom iz istočnog predgrađa Zg-a...probali me uvjeriti da je variomat koji su poslali malosijev...ali im nije prošlo.
Nekim poznanicima također probali uvaliti kineske kopije pod renomiranie firme, sistem APP...vjerujem da govorimo o istoj firmi.Cijene su redovito veče u trgovini nego na Njuškalu
--- Kraj citata ---
Hahaha. Svi su barem jedanput popusili foru. A kad smo naivni. Zato takve trgovine treba zaobic.
--- Kraj citata ---
E to istina.. Al ispalo je sasvim suprotno.. Ja sam mislio da bude problema pa da idem sa svime javno.. Na kraju doplata 200 kn za dr Evo mi se čini super.. I stvarno sam čitao prošlu noc ima da i motoforce zna zeznut... Uglavnom mislim da bude super to.. U pon bi mi trebala stic termogrupa pa se javim u svojoj temi...
matija84m:
Ajde super kad je dogovor pao. :icon_thumright:
Deki.:
Još 200kn su ti uspjeli izvuć.
Ovo sve više sliči nigerijskoj mail prevari
SF2 Freak:
Motoforce nema zigove na cilindrima. Osobno se uvjerio , otvorio 5 novih pakiranja motofoce cilindara i niti jedan zig nije imao. Ocito je da je tako kako je.
Postali su skupi zigevi :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju